- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Новият световен ред - какво мислите за него?
и да продължаваш да пишеш в червено и да парадираш пред децата колко си умен пак си оставаш глупавПървоначално написано от GregoryHouse
в кофата можеш да пратиш майка ти да пише и се дръж културно, защото на модератора не му е работа да се смее на мнения
^Ти да не си определяш тъпотиите като мнения случайно?![]()
ще се въздържа да ти отговоря, защото ще получа банПървоначално написано от amk933
госпожата да се чувства поздравена
Аз съм потребител, а не модератор. Недей да гледаш каква е работата ми, нито ми казвай в какъв цвят да пиша.
Иначе, за вас специално може да се пусне раздел Трагикомично.![]()
Трагикомично е, че всеки пост си го оцветяваш в червено.
Първоначално написано от GregoryHouse
И това има общо с темата, как? Имам 5600 поста с този цвят за 5 години. Обичам червения цвят. Кефи ме и толкоз.
Няма нищо общо, не, че се водят някакви кой знае какви дискусии. Не, че не е нормално де.
Иначе искате ли всеки да си каже годините от няколкото човека дето си пишем тия дни? Не за друго, ами няколко пъти ме питахте индиректно на колко съм.
Да започна аз пръв предлагам. 24 от седмица.
Аз съм си казвал годините в не една тема. На 22 съм.
не знам какво те кефи, но ако си около мен щеше да си получил вече тупаници в спепоочието само анонимното мишкуване те спасява![]()
Първоначално написано от zaqxsw
Ти ли cи новия дето ще ми разлива мозъка и ще ме намира c бойна бригада за отмъщаване над форумни врагове.
Грег и аз ти имам зъб така че и аз ще бъда в бригадатаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
А замисляли ли сте се дали не е по-добре да бъде НВР? Мисля, че каквото и да реши някое правителство не е за лошо въпреки, че много хора загиват покрай такива решения![]()