.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от zaqxsw
    Имаше почва новия ред преди 5 години. Сега вече няма. До 10 години Китай ще е военна, технологична и финансова доминираща сила на планетата. Обединява се с Индия и Русия и Бразилия в нещо наречено брик. Реда наистина ще е нов, но ще е на Китай. Пък и държави като турция и иран знаят много добре, че сащ не може да си позволи да ги нападне. А евреите ще живеят докато Ариеца (президента на Иран) не реши, че алах му говори на сън Това къде го мислеха и го искаха сащ няма да стане
    Пхахаххаааааааааааааааааа ааааааааааааааа. Забавно, обаче това е политичеcкия раздел. Раздела за проcтотии и cмехории е Кофата.
    и да продължаваш да пишеш в червено и да парадираш пред децата колко си умен пак си оставаш глупав

в кофата можеш да пратиш майка ти да пише и се дръж културно, защото на модератора не му е работа да се смее на мнения

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Ти да не си определяш тъпотиите като мнения случайно?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Ти да не си определяш тъпотиите като мнения случайно?
    ще се въздържа да ти отговоря, защото ще получа бан

госпожата да се чувства поздравена

Аз съм потребител, а не модератор. Недей да гледаш каква е работата ми, нито ми казвай в какъв цвят да пиша.

Иначе, за вас специално може да се пусне раздел Трагикомично.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Трагикомично е, че всеки пост си го оцветяваш в червено.
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

И това има общо с темата, как? Имам 5600 поста с този цвят за 5 години. Обичам червения цвят. Кефи ме и толкоз.

Lupus in fabula

Няма нищо общо, не, че се водят някакви кой знае какви дискусии. Не, че не е нормално де.

Иначе искате ли всеки да си каже годините от няколкото човека дето си пишем тия дни? Не за друго, ами няколко пъти ме питахте индиректно на колко съм.

Да започна аз пръв предлагам. 24 от седмица.
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

Аз съм си казвал годините в не една тема. На 22 съм.

Lupus in fabula

не знам какво те кефи, но ако си около мен щеше да си получил вече тупаници в спепоочието само анонимното мишкуване те спасява

не знам какво те кефи, но ако си около мен щеше да си получил вече тупаници в спепоочието само анонимното мишкуване те спасява
    Ти ли cи новия дето ще ми разлива мозъка и ще ме намира c бойна бригада за отмъщаване над форумни врагове.

Lupus in fabula

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Ти ли cи новия дето ще ми разлива мозъка и ще ме намира c бойна бригада за отмъщаване над форумни врагове.
    Грег и аз ти имам зъб така че и аз ще бъда в бригадата
    iSiktir бих избрал...

ре

А замисляли ли сте се дали не е по-добре да бъде НВР? Мисля, че каквото и да реши някое правителство не е за лошо въпреки, че много хора загиват покрай такива решения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си