.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Може ли съвет за популяризиране на сайта ми ?

Искам да популяризирам сайта си но не знам как. Може ли да ми помогнете по някакъв начин? Благодаря предварително !

Грешен раздел.

Lock...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Направи си банери и си ги слагай в подписите по форуми и т.н.

2 . Грешен раздел.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Само аз ли съм на мнение, че с качественото и интересно съдържание идва и потока от посетители?

Мега фен
    ^ да ,тва са пълни глупости. Дърпаш един шаблон ,правиш сто двадесет и пет правописни грешки само в индекса и почваш да спамиш линкове по форумите. Тъй се прави.

Отговора

Абе я не лъжете момчето/момичето !

Едно от най-трудните неща,след създаването на уеб сайта е неговото популяризиране. За целта прочети какво е SEO и как да го използваш в своя полза, запознай се с link building-a, рекламата в социалните мрежи (нямам предвид само facebook, само в България са около 30), on и off page оптимизацията ( вътрешна и външа) и т.н.

Добави си стабилен title на сайта, сложи meta keywords в html кода на началната страница и започвай submit по директории и социални мрежи. След това си направи facebook акаунт и опитай и там да събереш хора. Изборът на домейн е важен, да е seo-friendly (да съдържа някоя от ключовите ти думу). Прави сателитни блогове, които да връщат линкове към основния ти сайт. Не забравяй, че блоговете трябва да се напълнят с информация. Направи RSS емисия. Добави го към подписите на форуми и на е-мейлите, които пращаш.

Започни коментиране по do follow блогове (такива, които ти давам реален линк към твоя сайт) МОЛЯ ТЕ НЕ СПАМИ !

Това е от мен, надявам се да съм бил полезен. Това си цяла наука, прочети малко литература по темата- в Интернет има купища информация.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Направи си банери и си ги слагай в подписите по форуми и т.н.

2 . Грешен раздел.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си