- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Може ли съвет за популяризиране на сайта ми ?
Искам да популяризирам сайта си но не знам как. Може ли да ми помогнете по някакъв начин? Благодаря предварително !
Грешен раздел.
Lock...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Направи си банери и си ги слагай в подписите по форуми и т.н.
2 . Грешен раздел.
Само аз ли съм на мнение, че с качественото и интересно съдържание идва и потока от посетители?
^ да ,тва са пълни глупости. Дърпаш един шаблон ,правиш сто двадесет и пет правописни грешки само в индекса и почваш да спамиш линкове по форумите. Тъй се прави.
Абе я не лъжете момчето/момичето !
Едно от най-трудните неща,след създаването на уеб сайта е неговото популяризиране. За целта прочети какво е SEO и как да го използваш в своя полза, запознай се с link building-a, рекламата в социалните мрежи (нямам предвид само facebook, само в България са около 30), on и off page оптимизацията ( вътрешна и външа) и т.н.
Добави си стабилен title на сайта, сложи meta keywords в html кода на началната страница и започвай submit по директории и социални мрежи. След това си направи facebook акаунт и опитай и там да събереш хора. Изборът на домейн е важен, да е seo-friendly (да съдържа някоя от ключовите ти думу). Прави сателитни блогове, които да връщат линкове към основния ти сайт. Не забравяй, че блоговете трябва да се напълнят с информация. Направи RSS емисия. Добави го към подписите на форуми и на е-мейлите, които пращаш.
Започни коментиране по do follow блогове (такива, които ти давам реален линк към твоя сайт) МОЛЯ ТЕ НЕ СПАМИ !
Това е от мен, надявам се да съм бил полезен. Това си цяла наука, прочети малко литература по темата- в Интернет има купища информация.
НЕ СПАМИ
Първоначално написано от Fiction7577
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.