.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Секс игрички

Какви са тия игрички при които по някакъв начин на момиче се пада да направи чикии на 20 човека, или 2 момичета да се целуват и т.н. Някой/я запознат/а ли е?

i just wanna make you sweat :P :P :P

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    В първия момент бях -

След това бях - .. ама Л О Л !!

Не не т'ва ме разби...

Иначе се сещам за "Истина или риск". Като бяхме по-малки го играхме Все нацепвах другите да правят нек'ви мизерии като си изберат "риск"

И "Шише" .. и там имаше изцепки .. пхах xD xD
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    сещам се за една игра бисквитка но за жалост в нея участват само момчета и аз лично никога не бих я играл
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    сещам се за една игра бисквитка но за жалост в нея участват само момчета и аз лично никога не бих я играл
    к'ва е тая игра

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от fannyy
    Какви са тия игрички при които по някакъв начин на момиче се пада да направи чикии на 20 човека, или 2 момичета да се целуват и т.н.
    Т'ва са игри от твоята фантазия, породени от сексуалната ти незадоволеност и невъзможност да контролираш хормоните си.
    Цитирай Първоначално написано от Rallie
    к'ва е тая игра
    Limp biscuit

всъщност са игри от това че 2 познати са ми казвали следното "бяхме на купон, много бяхме пили и играхме на някаква игра и на мен се падна да правя чикии на някакво момче" и те така. не съм казала че си има име или правилник а че го правят и се случва.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от fannyy
    Какви са тия игрички при които по някакъв начин на момиче се пада да направи чикии на 20 човека, или 2 момичета да се целуват и т.н.
    Т'ва са игри от твоята фантазия, породени от сексуалната ти незадоволеност и невъзможност да контролираш хормоните си.
    Цитирай Първоначално написано от Rallie
    к'ва е тая игра
    Limp biscuit
    моя грешка

Или баскетболната игра - Цар и роб - също доста прецакано е за този дето попадне в "кенефа"
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    В първия момент бях -

Не не т'ва ме разби...

Иначе се сещам за "Истина или риск". Като бяхме по-малки го играхме Все нацепвах другите да правят нек'ви мизерии като си изберат "риск"

Играта май се казваше "Истина или яе осмеляваш".Мн се хилехме като някой трябваше да целуне момиче еххх времената

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Или баскетболната игра - Цар и роб - също доста прецакано е за този дето попадне в "кенефа"
    Играта „цар“ е доста популярна, но за пръв път чувам, че има предизвикателства на нея.

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Истината или се осмеляваш,шише,подаръци и всекви такива ....
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

игри колкото щеш. но някой да е срещал чак такова предизвикателство? то станало нещо нормално даже.

Супер фен
    ами предизвикателствата си ги измислят играещите зависи от компанията с която се играе може да има различни предизвикателсва

в смисъл че е идиотско. все едно да обявим Петък за ден на ...... и да кажеш "ами беше Петък и правих...... " Защо? "Еми защото е Петък."

ес ега фейсбук как пуска някакви закачки "обещавам да излязна на кафе с първите 5 харесали" ако напише "обещавам свирка на първия харесла публикацията" 100% ще го направи. убедена съм.

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    В първия момент бях -

Не не т'ва ме разби...

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Тези игрички ги има само по филмите или в моментите в които извадиш пачка и си платиш!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

колко не-прав/а си само.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Преди около година една позната ми сподели, че е била на някакъв купон и всички се събрали, като започнали да играят някаква игра "5 минути в рая". Значи завъртат едно шише и накъдето посочи то, избраният човек трябва да прави това, което му каже човека, завъртял шишето. На нея и се паднало да прави свирка на някакво момче за 5 минути и тя се съгласила. Аз бях - . Не вярвах, че е истина. А тя е на 12. На къде отива света...

3 minути в рая. казах ви че има. даа така е.

Аз го знам като 7 минути в рая...то може различно да е времето и там пак се върти шише и които двама посочи отиват в другата стая и прая квото искат...ще се еб*т ли или карти ще играят, от тях зависи
    n0 mus1с, n0 l1f3

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    SRIP POKER!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

аз знам горе долу следния вариант. един е Цар (предполагам се редуват), избира някой (предполагам с шише или нещо такова произволно), задава му 1 въпрос ако той/тя каже че не иска да отговаря се съблича (естествено някои направо на с*ирки си я играят)

Продължавайте да изреждате игри, че сега ще ходя на рожден ден и се чудя кви глупости да измилям.
    БХ ми е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си