- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс игрички
Какви са тия игрички при които по някакъв начин на момиче се пада да направи чикии на 20 човека, или 2 момичета да се целуват и т.н. Някой/я запознат/а ли е?
В първия момент бях -![]()
След това бях -.. ама Л О Л !!
![]()
Не не т'ва ме разби...![]()
Иначе се сещам за "Истина или риск". Като бяхме по-малки го играхмеВсе нацепвах другите да правят нек'ви мизерии като си изберат "риск"
И "Шише" .. и там имаше изцепки .. пхах xD xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
сещам се за една игра бисквитка но за жалост в нея участват само момчета и аз лично никога не бих я играл![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Т'ва са игри от твоята фантазия, породени от сексуалната ти незадоволеност и невъзможност да контролираш хормоните си.Първоначално написано от fannyy
Limp biscuitПървоначално написано от Rallie
всъщност са игри от това че 2 познати са ми казвали следното "бяхме на купон, много бяхме пили и играхме на някаква игра и на мен се падна да правя чикии на някакво момче" и те така. не съм казала че си има име или правилник а че го правят и се случва.
моя грешкаПървоначално написано от badsector
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Или баскетболната игра - Цар и роб - също доста прецакано е за този дето попадне в "кенефа"![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Играта май се казваше "Истина или яе осмеляваш".Мн се хилехме като някой трябваше да целуне момичеПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
еххх времената
![]()
![]()
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Играта „цар“ е доста популярна, но за пръв път чувам, че има предизвикателства на нея.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Истината или се осмеляваш,шише,подаръци и всекви такива ....
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
игри колкото щеш. но някой да е срещал чак такова предизвикателство? то станало нещо нормално даже.
ами предизвикателствата си ги измислят играещитезависи от компанията с която се играе може да има различни предизвикателсва
![]()
в смисъл че е идиотско. все едно да обявим Петък за ден на ...... и да кажеш "ами беше Петък и правих...... " Защо? "Еми защото е Петък."
ес ега фейсбук как пуска някакви закачки "обещавам да излязна на кафе с първите 5 харесали" ако напише "обещавам свирка на първия харесла публикацията" 100% ще го направи. убедена съм.![]()
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
Тези игрички ги има само по филмите или в моментите в които извадиш пачка и си платиш!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
колко не-прав/а си само.
Преди около година една позната ми сподели, че е била на някакъв купон и всички се събрали, като започнали да играят някаква игра "5 минути в рая". Значи завъртат едно шише и накъдето посочи то, избраният човек трябва да прави това, което му каже човека, завъртял шишето. На нея и се паднало да прави свирка на някакво момче за 5 минути и тя се съгласила. Аз бях -![]()
![]()
. Не вярвах, че е истина. А тя е на 12. На къде отива света...
![]()
3 minути в рая. казах ви че има. даа така е.
аз знам горе долу следния вариант. един е Цар (предполагам се редуват), избира някой (предполагам с шише или нещо такова произволно), задава му 1 въпрос ако той/тя каже че не иска да отговаря се съблича (естествено някои направо на с*ирки си я играят)![]()
Продължавайте да изреждате игри, че сега ще ходя на рожден ден и се чудя кви глупости да измилям.
БХ ми е