.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Искам го !!

Искам го !!

Незнаех в кой раздел да сложа темата и реших да я сложа тук.. Извинявам се ако решението ми не е правилно ... Значи.. Изпитвам странно чувство към момче (за вас, предполагам, няма да е странно, но аз го чувствам за първи път толкова силно) .. Искам да спя с него .. И точно сега ми се отдава възможността да го направя (ще ходим заедно на море), но има 2 проблема .. 1. Бивш е на една от най-добрите ми приятелки и 2. Нито аз имам чувства към него нито той към мен .. Знам, че не е правилния и знам, че не трябва .. Обедена съм, че ако го направя ще направя огромна грешка .. С приятелката ми скъсаха преди 1 седмица, эащото тя е материалистка и няма чувства към него (поне не силни), но пък с нея и с другите момичета сме се разбрали да не си взимаме момчетата (аз няма да и го взема .. Достатъчен ми е само 1 път) Просто не иэдържам .. Като го видя полудявам .. Мисля само за това .. И не мога да споделя на никой, эащото знам какво ще стане след това.. ( Нещо страшно хах) ..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: Искам го !!

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    С приятелката ми скъсаха преди 1 седмица, эащото тя е материалистка ..
    Ей такава приятелка да си имаш. Пха!

(аз няма да и го взема .. Достатъчен ми е само 1 път)
    Така мислиш сега.

...
    От където и да го погледнеш е изключително грозно да спиш с бившия на "най-добрата си приятелка", още повече като са скъсали само преди седмица. Създаваш впечатление че си чакала само това.

И още.
    След като осъзнаваш, че това ще е грешка, защо въобще си губиш времето с мисли дали все пак да го направиш, или не?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ти не можеш да се оправиш със собствените си чувства и очакваш ние да го направим вместо теб. Искаш да спиш с него и не ти пука за приятелката ти - окей давай. Само не мога да разбера какви съвети очакваш.

Порасни малко.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Заеби приятелката си заради секса Е ТВА Е !

ох въздух не мога си взема..

и с кви очи ще я погледнеш после нея?

Мега фен
    Мислех да ти отговоря ,но ще ходя да се посъветвам с компанията дали ще им се хареса отговора ми и ще ти пиша пак. Дано нямат нищо против

^тоя/тая над мен - тъп/а ли си ?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Незадоволено момиченце,на колко си?

Повече от фен
    хипер много историята ти ми прилича на филма НЕЩО НАЗАЕМ . едно момиче най - добрата фр на няква спа с гаджето и :ДД гледай го и ще разбереш :ДД а пък помисли ако приятелката ти беше на твоя място дали щеше да го направи и ако мислиш че тя би го направила направи го и ти
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Мислех да ти отговоря ,но ще ходя да се посъветвам с компанията дали ще им се хареса отговора ми и ще ти пиша пак. Дано нямат нищо против

^тоя/тая над мен - тъп/а ли си ?
    и тъп и ограничен представяш ли си.. поне няма да си разваля приятелство заради една вечер с някоя .. ъъъъ май му викат уважение на това?

Супер фен
    И смисъла да пишеш тук е...? Ако си решила да правиш нещо, ще го направиш, независимо какво ще ти кажат съфорумците.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Ако ти е много добра фр недей..или попитай я 1-во... ако ли не... спи с него,не е нужно целия град да знае,можете да го запазите в таайна...
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Нали са скъсали. Какво е значението дали е преди седмица или преди век? Освен ако са от онези идиотите, които се обичат ,но се разделят. Но и така да е ТЕ СА РАЗДЕЛЕНИ. Попитай я направо дали има нещо против. И след това ще мислим.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    По-добре не го прави с него щом нямате чувства един към друг, това, че е бивш не мисля, че изобщо е някакъв проблем, особено щом приятелката ти е такава....

Нали са скъсали. Какво е значението дали е преди седмица или преди век? Освен ако са от онези идиотите, които се обичат ,но се разделят. Но и така да е ТЕ СА РАЗДЕЛЕНИ. Попитай я направо дали има нещо против. И след това ще мислим.

+ 1

Голям фен Аватара на alice13
    Сама си реши... Както казаха по горе.. помисли дали тя ако тя беше на твое мясо би го направила и така...

Към това момче имаш само и единствено физическо влечение. Замисли се, дали си заслужава да си прецакаш приятелството заради такова нещо. Все пак това ни различава от животните - хората се предполага, че трябва да мислят, преди да действат!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ще си прецакаш приятелството,само щото си разгонена!!? Ей такива като тебе най ги мразя!
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Ако сте се разбрали да не си крадете приятелите, не е проблем. Ако се отнася и за бивши... (Обърни внимание на многоточието). Защо трябва да си разваляте приятелството? За една нощ? И дори не изпитваш нищо към него. А бе ти на колко си? Ако го направиш, гледай да не се разбира. Ама нали знаеш, че тайна между двама не е тайна. Намери си друг - толкова са много... Аз съм свободен.

Като за начало спри да се самозалъгваш. Няма да разяснявам какво имам предвид.

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Много ме кефят мнения : заради едното...ще си развалите приятелството, заради някъв - никъв ще си развалите приятелството.
    За какво приятелство си говорим на първо време ако аз спя с на най-добрата ми приятелка бившия(към който презумираме, че тя няма чувства) и после тя ми се разсърди
    Баси, човешко е да изпитваш увлечение към някого!И кво значи неподходящ?Кой решава подходяш ли е или не е, приятелите ни?Репутацията му?Това, че е бил с наш приятел ли?Нещо ми се губи в такива ситуации. Целта на приятелството с някого не е ли да се подкрепяте, да ви е хубаво заедно и да може да споделяте всичко, което ви се случи или се зароди като усещане у вас?То ако те е страх да споделиш някакво физическо влечение(засега е такова), какво остава за други неща?
    На мен ми се е случвало точно същото нещо, само че с разликата, че имах още чувства към бившия си, но просто нещата там не се получаваха и това е.Една моя приятелка тръгна с него, спаха си.Естествено, че ми стана кофти, но какви са тия драми и филми с разваляне на отношения, нараняване на его, невъзможности за прошка и прочие смешки.Животът е един, живееш го както ти дойде отвътре, а не както на другите им се ще.Сега е момента да грабим с пълни шепи от това около нас(ако щете пък и до разврат стигайте, хаха)Приятелката ти ако е нормален и разбран човек, няма как да не ти влезе в положението.
    Пък може и да не й казваш в крайна сметка Освен ако положението после не се забатачи и не хлътнеш или историята има някакво продължение...
    Мен ако питаш, отиваш и й казваш какво чувстваш , това е.Директно, прямо, като на истинска приятелка.Другото от вас си зависи.
    И и и и приятно море !

хмммм личи колко ти е добра приятелка щом искаш да го направиш ,има ли 1 път ще има и 2 ,3 ... а после няма ли да ти е гадно като си с нея трябва да я лъжеш ?!

Re: Искам го !!

.и знам, че не трябва .. Обедена съм, че ако го направя ще направя огромна грешка ..
    това е отговора който търсиш

Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Mojito0
    Много ме кефят мнения : заради едното...ще си развалите приятелството, заради някъв - никъв ще си развалите приятелството.
    За какво приятелство си говорим на първо време ако аз спя с на най-добрата ми приятелка бившия(към който презумираме, че тя няма чувства) и после тя ми се разсърди
    Баси, човешко е да изпитваш увлечение към някого!И кво значи неподходящ?Кой решава подходяш ли е или не е, приятелите ни?Репутацията му?Това, че е бил с наш приятел ли?Нещо ми се губи в такива ситуации. Целта на приятелството с някого не е ли да се подкрепяте, да ви е хубаво заедно и да може да споделяте всичко, което ви се случи или се зароди като усещане у вас?То ако те е страх да споделиш някакво физическо влечение(засега е такова), какво остава за други неща?
    На мен ми се е случвало точно същото нещо, само че с разликата, че имах още чувства към бившия си, но просто нещата там не се получаваха и това е.Една моя приятелка тръгна с него, спаха си.Естествено, че ми стана кофти, но какви са тия драми и филми с разваляне на отношения, нараняване на его, невъзможности за прошка и прочие смешки.Животът е един, живееш го както ти дойде отвътре, а не както на другите им се ще.Сега е момента да грабим с пълни шепи от това около нас(ако щете пък и до разврат стигайте, хаха)Приятелката ти ако е нормален и разбран човек, няма как да не ти влезе в положението.
    Пък може и да не й казваш в крайна сметка Освен ако положението после не се забатачи и не хлътнеш или историята има някакво продължение...
    Мен ако питаш, отиваш и й казваш какво чувстваш , това е.Директно, прямо, като на истинска приятелка.Другото от вас си зависи.
    И и и и приятно море !
    Добре,че не си ми приятелка.

ПП:Ако някоя моя приятелка тръгне с мой бивш,ще й разбия главата.Не ме ебе,дали е правилно,дали имам чуства към него,"човешко е".
    Брях,брях

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    тая над мен е пален идиот, за кво ще и разбиваш главата бе??
    в крайна сметка ти си скасала с него не те е карала тя, кво да седи момичето и да гледа негови снимки с нещо в рака и да се кефи сама завинаги ??

За автора: не мисля, че ти е проблем да спиш с него се пак са скъсали а и нали каза, че тя не го е харесвала ? Помисли дали изобщо ще и пука или ще почне да се кефи на новата си гривничка или ботушки !
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от ThatsMe
    в крайна сметка ти си скасала с него не те е карала тя, кво да седи момичето и да гледа негови снимки с нещо в рака и да се кефи сама завинаги ??
    Защото е закон,не се пипат бившите,нито при момчетата,нито при момичетата.И благодаря за епитета,подобно.
    Брях,брях

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Цитирай Първоначално написано от ThatsMe
    Защото е закон,не се пипат бившите,нито при момчетата,нито при момичетата.И благодаря за епитета,подобно.
    Тези неписани закони...Първо, зависят много от ситуациите и второ - от хората.Тва, че ти ше разбиеш главата на приятелката ти за някое момче, което вече не те кефи, само защото тя си е позволила(и то не умишлено, за да те дразни или нещоп подобно, а просто се е случило)да го хареса, говори лошо за теб, не за нея.Его се нарича и отказа от опит да бъде преглътнато не води до много добри неща.И наистина - добре, че не съм ти приятелка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си