Много ме кефят мнения : заради едното...ще си развалите приятелството, заради някъв - никъв ще си развалите приятелството.
За какво приятелство си говорим на първо време ако аз спя с на най-добрата ми приятелка бившия(към който презумираме, че тя няма чувства) и после тя ми се разсърди
Баси, човешко е да изпитваш увлечение към някого!И кво значи неподходящ?Кой решава подходяш ли е или не е, приятелите ни?Репутацията му?Това, че е бил с наш приятел ли?Нещо ми се губи в такива ситуации. Целта на приятелството с някого не е ли да се подкрепяте, да ви е хубаво заедно и да може да споделяте всичко, което ви се случи или се зароди като усещане у вас?То ако те е страх да споделиш някакво физическо влечение(засега е такова), какво остава за други неща?
На мен ми се е случвало точно същото нещо, само че с разликата, че имах още чувства към бившия си, но просто нещата там не се получаваха и това е.Една моя приятелка тръгна с него, спаха си.Естествено, че ми стана кофти, но какви са тия драми и филми с разваляне на отношения, нараняване на его, невъзможности за прошка и прочие смешки.Животът е един, живееш го както ти дойде отвътре, а не както на другите им се ще.Сега е момента да грабим с пълни шепи от това около нас(ако щете пък и до разврат стигайте, хаха)Приятелката ти ако е нормален и разбран човек, няма как да не ти влезе в положението.
Пък може и да не й казваш в крайна сметка

Освен ако положението после не се забатачи и не хлътнеш или историята има някакво продължение...
Мен ако питаш, отиваш и й казваш какво чувстваш , това е.Директно, прямо, като на истинска приятелка.Другото от вас си зависи.
И и и и приятно море !