.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

чуства към задник

Ние бяхме голяма банда . Около 10-15 човека.Преди месец се скарахме и аз останах без никакви приятели . Само 1 момче от бандата ми беше фр. Той постояно беше до мен. В началото като се скарах с мойте приятелки аз се му разказвах какви са били , може би това ме е успокоявало . Забелязах че момчето вече не излиза толкова с мен , или ако излиза то е за 2-3 часа , а преди излизахме за повече от 12 часа и бяхме неразделни . Беше ми адски скучно да седя сама и реших да изляза . Качих се по една патека нагоре към гората. Седнах на един пън и се огледох . По едно време чух смях . беше на момчето (за което говорих по горе) . Зарадвах се но се зачудих щом се смее значи не е сам . Погледнах и той беше с цялата трупа и им разказваше това което му бях казвала аз за тях.В същия миг се замислих , той постоянно казваше "да и аз мисля за тях така " " не мисля че бяха добри те бяха .........." или " споко зайче няма да им кажа кво ми казваш" ... Сякаш ми се завартя всичко . Кеца ми се хлъзна . паднах надолу и се хванах за едно дърво.Затичах се надолу по пътеката а от главата ми течеше кръв.Не знам може би като се хлъзнах и паднах е потекла . аз паднах на едно малко камъче и за тва сиг... Та прибрах се и разбрах че се чуствам мн гадно . Защо бяха там ... защо .... ТЪП КЪСМЕТ.......... ся никви фр нямам .... харесвам гоо момчето но нищо няма да стане явно ... той и не ще да излиза вече с мен ... лъже ме ... измисля си оправданияяяя

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Егати филма,честно !Огромно въображение имаш,да се начуди човек на малки кифли,дето си мислят,че света се върти около тях!

Повече от фен Аватара на Madi037
    Наистина ебаси филма където си го измислила..

Супер фен Аватара на badsector
    Замисли се как се е стигнало до тази ситуация.

Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    якоо във филмаа

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    и къде я намери тази пътека която води към гората бахти филмите

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти говориш зад гърба на хората пред него, а той не иска да излиза вече с теб. Малоумен ли е!?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Concussion
    С тея горичкии, дърветаа... направо Здрач №2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си