- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
тебе кой те е питал забавен...Първоначално написано от BaiShushul
Гангстерът от Русе се обади.Първоначално написано от Lakkeri
![]()
![]()
![]()
по-добре гангстер от Русе от колкото лигльо който не казва от каде еПървоначално написано от FreeExtazy
![]()
ами да не можем ... ай бягай от тука моля теПървоначално написано от BaiShushul
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
А теб някой пита ли те забавен ли съм? От Търговище съм!
внимавайте тоя търговец и майка си продаваПървоначално написано от BaiShushul
![]()
Щом мога да изкарам някой лев от нея що па да не я продавам?
а теб кой те е питал от къде си бе ? и кфо като си от ТърговищеПървоначално написано от BaiShushul
![]()
абе много нови звезди има вече![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Като си от Търговище мини през Русе да видиш русенския гангстер как прави зъби Survivor![]()
на момичето се правиш а не ми отговаряш така лиПървоначално написано от FreeExtazy
lamer4e7o е най-голяматаабе много нови звезди има вече![]()
Аа.. мен преди няколко месеца ме пребиха едни цигани и вече не ми се занимава с цигани..като тебКато си от Търговище мини през Русе да видиш русенския гангстер прави зъби Survivor![]()
От Пловдив съм. Чакам те да дойдеш, онлайн нинджо. {}Първоначално написано от Lakkeri
как те е страхПървоначално написано от BaiShushul
яко оправдание .. обаче аз не съм циганин и бия колкото за 300 циганина
Моля ? с женския ми родител нито с мъжкия ми родителняма да правя секс даже не знам,защо ми го каза това
![]()
аз от Пловдив имам хора няма заради 1 педалче да идвам до там я кажи даскало улица и блокПървоначално написано от FreeExtazy
да знаете смешни стее![]()
Айде по-бързо бе отворен даскало улица блок вход етаж ...
Путко Мафани, а даскалото е ЕГ И. ВазовПървоначално написано от Lakkeri
![]()