- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
сега да не ходи на даскало юли месец ай стига се прави на интересен и ти имал хора и в Пловдив ем то и аз познавам хора там и в Русе,какво да ти кажа казвай блок улица и т.н.Първоначално написано от Lakkeri
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
в класа ти да има една Мария ( висока и слаба е ) ?Първоначално написано от FreeExtazy
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ще ми бинтоват к*ра, защото майка ти ми свири 24/7.Първоначално написано от Lakkeri
Бубке ... аз уча !![]()
ахахаха къв е па тоя русенец?
дет ебе майка ти с уродския си хуйПървоначално написано от BaiShushul
да беПървоначално написано от hheh
![]()
Ех, русенци сте е*ахти забавните пичове!Първоначално написано от Lakkeri
![]()
Аа с теб ли е била..за това веднага като се прибра свърши сама.![]()
спрете вече!
мдам ... имам практикаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
ти си пич така като гледамПървоначално написано от FreeExtazy
забавен си
![]()
и аз имах ама за няколко дни т.с. май не е задължително и аз спрях да ходяПървоначално написано от hheh
![]()
мм при мене е задалжително ... ушПървоначално написано от bubkaa93
Викат ако не ходите сега септември на поправка
![]()
dobra da eeПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
и по-добре съм била ти,как сии![]()
аз,колкото пъти вляза винаги е пусто![]()
Тук съм. Кажи сега кой си и с каква цел хейтваш тук.Първоначално написано от BaiShushul