- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
умирам толкова да е топлодуха толкова леко,че направо ..
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз съм на климатика и ми е добре.. няма да мръдна до 8
пускам си климатика и влизам да се къпяПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Изглежда толкова нежен, невинен и безобиден ...Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Кажи кой си и какво искаш, че взе да се изтъркваш с тоя хейт. Въпреки, че се досещам може би кой си.
пуснах го оолее страхотно ( нищо,че духа леко ) отивам да се къпяПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Аз съм най-грамотния човек на планетата, забрави ли ме?
добре бубеПървоначално написано от lamer4e7o
БУБЕ ЛИ ? само на мен може да ми викаш така разбра ли ме ?Първоначално написано от BaiShushul
![]()
какво правитеее![]()