- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
Мислим си за тебе![]()
ще ходя да пуша и една приятелка ме кара да ходя до тях да пием кафе и се чудя да ходя ли![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да, най-грамотния. Имам десетки тестове по български език в различни форуми в България и оценявам потребителите. Никой не може да изкара максимален брой точки от тях, защото очевидно нямам равен. Тоя Ламерчету вади само двойки на моите тестове и после ме псува...пълен нещастник.Затова го мразя..от дъното на душата си. Остайте това.. обикаля форумите и яде шутове отвсякъде. Беше модератор в един форум и онзи ден го изритаха, защото е мазен интригант. Очевидно се опитва да стане и тук модератор - спами из темите, помага на модераторите, прави се на божа кравичка.. Гледайте го как търси като(?) гладен циганин форум, в който да бъде модератор и да се прави на велик.. http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=145&t=75269 (горкичкия..току-що изгонен от екипа на този форум търси нов послон
)
Чакайте да видим колко време ще издържи тук.![]()
тя живее в моя блок само,че е различен вход и в тях ще пием кафе не някъде навънПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Честно казано слабо ме интересува дали ще стане модератор на този форум или не или какъф е бил и от къде е изритан . Ти си в правото да си го мразиш колкото си искаш![]()
Колкото до бубката - върви на кафе бе как !![]()
лягайПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
тия почват да ме дразнят многохайде аз отивам на кафе чаоооо
![]()
![]()
прятен ден![]()
къде отиваш ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Ще спи момичето![]()
Но аз ти отговарям![]()
седя,пия сок иии пиша по темите
на колко си ?
Stand Your Ground
ооо какичка..
още малко и на 16
Stand Your Ground