- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
 Отговор в тема
 Отговор в тема

хахах
Много жестоко се бъркам значи
Отначало мислех,че е гола...после се сетих,че е в бяло!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Ще си намериш
оф жал ме е за Мерито всички я намразиха

Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не знам коя е Мерито но не аз не я мразя
абее как ще те хване жал.. тя само ги предизвиква
къде отива в кофата се прави на интересна
да беше си стояла при нас /фъна/
абе вие няа ли си лягате ?
знам знам и мен ме дразнеше ама тя се държи толкова добре с мен
аз трябва да лягам утре ставам в 7 часа ама колкото по-малко спа толкова по-рано мога да стана
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Аз си лягам,да! Лека,спамери!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Аз утре трябва да хода до училище за това трябва да лягам ... ноо незнам ще измисля нещо
Лека на тези който лягат
кое е сад ?
Аз съм си тук

няма ли да лягаш скоро..
офф мен и корема ме заболяя и очите ми се затварят
аз 6те седя някъде до 2-3,че да спа 2-3 часа и да съм добре
Аз ще лягам след 30тина мин. да поспа малко защото от доста време не съм се наспивал
бтв искате ли да ми покажете ваши снимки ?
офф
Що се разпъшкахте
те знаят,защо
глупости,как може да си помислиш такова нещоПървоначално написано от Ashenvale