- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
добре,хайде аз ставам![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
e da ama nqma da izlizam![]()
kakwo prawitee ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
избирам си нов аватар и мисля да по мрънкам на DaNGeRousLy![]()
а ти ?
Не..ама е пич![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
правих салата![]()
Статистика за днес 25.Юли.(Пн)
Онлайн 5
Посещения 23
хах, смешно ми става - кой идиот освен мен влиза в сайта.![]()
Явно ние,около теб... ;D
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
такава с домати и краставици и с много олио ( ама никой не го интересува,че не я обичам с олио )![]()
![]()
![]()
защото баба ми : какво е салата без олио и сол ми кажи
не мога да я разбера идва готви ми нещо,което аз не обичам и заминава,защо го прави за бога![]()
[quote="bubkaa93"]защото баба ми : какво е салата без олио и сол ми кажи
не мога да я разбера идва готви ми нещо,което аз не обичам и заминава,защо го прави за бога[/quote
за да каже на майка ти и баща ти, че те е нахранила ...
с майка ми се нямат пък и баща ми толкова му дреме,но както и да е![]()
Как стее ?![]()
Излъжи я, че има олио .Първоначално написано от bubkaa93
![]()
Ashenvale, дразниш, бе човек ..![]()
Ashenvale няма ли да се махаш ??????