- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
 Отговор в тема
 Отговор в тема

какво ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
ай лека
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
като не сте, защо ми каза да го видя какво пише?
знам, че спами.. видях в темите
просто ти казвахПървоначално написано от zlatit0o

Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ОК ! сам ще си пиша тогава ..Първоначално написано от bubkaa93
хахахаПървоначално написано от Ashenvale
имах хубави впечатления за теб ама ти

И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Първоначално написано от Pamaa

"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
неее човек тва ще ме преследва в сънищатаПървоначално написано от Pamaa
'Cause in the end they'll judge me anyways , so WHATEVER
прилича на един приятел
... той се беше лигавил (в буквалния смисъл) така на едно клипче

.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa

... ги оби. сори. айм соу сори, преди не бях аз. беше другото ми аз. имам 2 аз. сега е единия. другия беше тука снощи за малко, ма отиди .Първоначално написано от bubkaa93
Златии, честит аватар :P.
ОКИИИИИ БЕЕЕЕЕЕ

стаа миии , ама
при тебе ?
ммм , не можах да заспя
Честит аватар... хахахаха все едно имаш рожден ден. Честито ти още едно мнение, Ashenvale ...