.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Въпрос за процесора на лаптопа..

Процесора е 2100 а на gadget-a който използвам пише 798 преди си пишеш 2100, не знам какво стана имам и чувството че лаптопа доста се забави пък преди съм няма проблеми със забивания и т.н.
    Ето една снимка:
    http://www.prikachi.com/images/231/3544231d.jpg

СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Сигурно си пуснал енергоспестяващ режим, обикновено лаптопите имат няколко режима на работа:

1. Енергоспестяващ - използва се главно когато лаптопа е на батерия, обикновено се затъмнява дисплея, намаля се честотата на процесора (като се намаля множителя на FSB), както има промени в честотите на Видео картата и т.н.

2. Балансиран - обикновено се ползва когато е на захранване но не се иска кой знае колко от машинката, тогава процесора може да си променяа честотата спрямо изискванията към него (когато ти трябва повече мощ му се увеличава FSB и така имаш повече MHz, когато не ти трябва си седи на ниска честота)

3. Високо производителен - тогава всичко ти е на макс (ако си с иключено зарядно при този режим батерията ти ще пада доста по бързо, и може пак да се усеща забяване от колкото на същия режим но с включено зарядно)

ест. на всички режими могат да се променят настройките, както и може да си саздаваш свой си режими

най - лесен достъп до тях имаш с ляв клик на батерията в tray зоната

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Сигурно си пуснал енергоспестяващ режим, обикновено лаптопите имат няколко режима на работа:

1. Енергоспестяващ - използва се главно когато лаптопа е на батерия, обикновено се затъмнява дисплея, намаля се честотата на процесора (като се намаля множителя на FSB), както има промени в честотите на Видео картата и т.н.

2. Балансиран - обикновено се ползва когато е на захранване но не се иска кой знае колко от машинката, тогава процесора може да си променяа честотата спрямо изискванията към него (когато ти трябва повече мощ му се увеличава FSB и така имаш повече MHz, когато не ти трябва си седи на ниска честота)

3. Високо производителен - тогава всичко ти е на макс (ако си с иключено зарядно при този режим батерията ти ще пада доста по бързо, и може пак да се усеща забяване от колкото на същия режим но с включено зарядно)

ест. на всички режими могат да се променят настройките, както и може да си саздаваш свой си режими

най - лесен достъп до тях имаш с ляв клик на батерията в tray зоната

Ооо жив и здрав бях забравил че го пусна на "Енергоспестяващ" когато бях батерията ... Мерси много
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си