как се лeкува ревност,как да докажеш ,че обичаш някой
Приятеля ми е много ревнив ,без никаква причина ..а на мен вече ми идва в повече ... по много начини се опитвах да ми докажа ,че много го обичам и въпреки това ревността е голямо (заради минали грешки ,за които си плащам .. имала съм доста нетрайни връзки с момчета .. излизала съм с много момчета за 5 години ... изневерявала съм на предишния си приятел ... и когато започнах връзка с това момче вече една годни бях напълно откровена с тези неща , не исках да научава от някой друг за тези неща ... ,но когато го срещнах всичко се промени ... много го обичам и не ме интересува нищо друго и никой ,не съм му изневерявала и не смятам ...
Моля за съвети ... (иначе аз съм на 20 ,а той е на 24 ) не смятах ,че на 15,16,17,18,19 години е време за истинска любов (едва ли знаех какво е ,но трябва ли да си плащам за това... ,всеки път що някой ми знане просто така ,не трябва ли да имам и други приятели и познати освен него... винаги става проблем ,защо някой ми се е обадил ... само аз ли имам само приятелски отношения с хора с които съм имала нещо преди него ... ?