.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от Roxie
    Здравей!
    И аз съм много ревнива и това няма как да се излекува..
    Освен да го питаш, защо се чувства несигурен? И му кажи да се постави на твое място : постоянното ревнуване..
    Питай го с какво го караш да ревнува..

Успех!
    и според мен това няма лекуване ..но поне може да е в по-малки количества ,иначе да говорили сме много за това
    Sleda ot liubovta

Здравей!
    Освен да го питаш, защо се чувства несигурен? И му кажи да се постави на твое място : постоянното ревнуване..

Успех!
    и според мен това няма лекуване ..но поне може да е в по-малки количества ,иначе да говорили сме много за това
    Sleda ot liubovta

Здравей!

Успех!
    започнах да се държа по същия начин -по който и той и никак не е доволен
    Sleda ot liubovta

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Според мен идеята да си в приятелски отношения с хора, с които си имала нещо преди, въпреки че ти се струва нормална, не е никак приятна за гаджето ти. Да, аз не намирам нищо странно в това да контактувам с бившия си, защото не изпитвам нищо към него. От друга страна обаче, ако разбера, че гаджето ми общува с бившата си, ще издивея много жестоко. Именно затова и аз не го правя...
    Имала съм такова гадже, страшно ревнив, обичах го страшно много, но просто не издържах, нервичките ми бяха опънати до краен предел, скъсах с него, въпреки че исках да сме заедно. Когато започнеше да ме ревнува и да ме обвинява в разни неща, аз започвах да крещя, да споря, да му натяквам че не ми вярва...Сега осъзнавам, че ме е ревнувал, само защото ме е обичал, но тогава не ми се струваше така
    Просто старай се да не му даваш поводи. Когато ти направи скандал за нещо такова, не му се ядосвай, не започвай да спориш, игнорвай всичко, в което те обвинява, защото в пристъп на ревност могат да бъдат съчинени велики простотии...Просто го успокой и му кажи, че обичаш него, не някой друг... Според мен това е начинът, ако изобщо има такъв.
    Обаче му дай ясно да разбере, че няма шанс да спреш да излизаш, да зарежеш приятелите си, да се изолираш заради него... Просто ако те принуди, в един момент ще охладнееш към него...

Какво да правя ,цял ден почти плача ... не мога вече ,не издържам на ревността му,миналите 3 месеца всичко беше повече от добре,от последния ни разговор се беше променил и сега пак отново... празни обвинения..за неща ,които аз знам ,че не са така... защо пак започна...
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И аз съм като тебе.. и той ме ревнува много,заради предишното ми "аз" .. и не мога и не мога да му обесня,че всичко е минало

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    И аз съм страшно ревнив но какво да се прави такъв съм заради предишния ми опит с едно момиче която излезе айде да не казвам каква .. И на него не му е лесно отделяй му повече внимание старай се постояно да си говорите по телефона смс абе както се казва чак да му писне от теб е ако и това не помогне не знам .
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си