- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се лeкува ревност,как да докажеш ,че обичаш някой
Първоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
започнах да се държа по същия начин -по който и той и никак не е доволенПървоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Според мен идеята да си в приятелски отношения с хора, с които си имала нещо преди, въпреки че ти се струва нормална, не е никак приятна за гаджето ти. Да, аз не намирам нищо странно в това да контактувам с бившия си, защото не изпитвам нищо към него. От друга страна обаче, ако разбера, че гаджето ми общува с бившата си, ще издивея много жестоко. Именно затова и аз не го правя...
Имала съм такова гадже, страшно ревнив, обичах го страшно много, но просто не издържах, нервичките ми бяха опънати до краен предел, скъсах с него, въпреки че исках да сме заедно. Когато започнеше да ме ревнува и да ме обвинява в разни неща, аз започвах да крещя, да споря, да му натяквам че не ми вярва...Сега осъзнавам, че ме е ревнувал, само защото ме е обичал, но тогава не ми се струваше така![]()
Просто старай се да не му даваш поводи. Когато ти направи скандал за нещо такова, не му се ядосвай, не започвай да спориш, игнорвай всичко, в което те обвинява, защото в пристъп на ревност могат да бъдат съчинени велики простотии...Просто го успокой и му кажи, че обичаш него, не някой друг... Според мен това е начинът, ако изобщо има такъв.
Обаче му дай ясно да разбере, че няма шанс да спреш да излизаш, да зарежеш приятелите си, да се изолираш заради него... Просто ако те принуди, в един момент ще охладнееш към него...
Какво да правя ,цял ден почти плача ... не мога вече ,не издържам на ревността му,миналите 3 месеца всичко беше повече от добре,от последния ни разговор се беше променил и сега пак отново... празни обвинения..за неща ,които аз знам ,че не са така... защо пак започна...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
И аз съм страшно ревнив но какво да се прави такъв съм заради предишния ми опит с едно момиче която излезе айде да не казвам каква .. И на него не му е лесно отделяй му повече внимание старай се постояно да си говорите по телефона смс абе както се казва чак да му писне от теб е ако и това не помогне не знам .![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂