- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- футболът ?!
как може най-тъпия спорт на света да е дай-харесван в целия свят.... кво толкова има да риташ топка и да е вкараш в вратата.....
Бокса да речем е каде каде по мъжкарски спорт ,отколкото да риташ няква топчица, като някоя женка... всичкки мъже които кареват футбола за мен са путювци
![]()
Като се замислиш е така. Даже и трньора ни го е казвал"целия свят е луднал по едно кълбо" Ама мога да ти кажа че футбола на моменти е много по-мъжкарски спорт от който и да е боен спорт.
А да не говорим колко повече мисъл се иска във футбола.
Също така и комплексността му също допринася за това да е толкова популярен.
Всеки с вкуса си!!!И кво му е мъжкарското на бокса да ти чупят тиквата,нищо мъжкарско не виждамАпък,който казва,че футбола е путьовски спорт и нежен може да ходи да се гръмне и е пълен тъпак!!!Тва,че наще в БГ се разхождат не значи нищо...Не знаете как се блъскат като животни и как се ритат в Английската лига примерно,така че тихо.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
В боя се иска много повече мислене ... пък в ММА направо трябва да си компютър!Първоначално написано от playfootball6
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
x5Първоначално написано от firstdiesel
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Ай да мрът тия кльощави путйовци!! Освен за лостаджиичета за друго не стават![]()
И ако мислиш,че се иска кой знае кво мислене във футбола ела във фитнес залата просто да те видим какво мислене има с хранителни режими/тренировки/спазване на ограничения да та видим как ще дигнеш 200 кг от лег , не да се мъчиш да вкараш няква си топчица в няква си там врата![]()
Пълни смешници сте, ходете се гръмнете, жалкари. Футболът е и ще продължава да бъде най-великият спорт на планетата. Такива кухи лейки като вас нямат право на мнение! Хейтър ли си, мейтърс ли си, не те знам, ама ти си най-големия боклук в тоя форум ве, прасе! Стига си писал да цапаш темите. Не трябвало мислене във футбола, ти луд ли си бе??? ХАХХАА ЕБАХТИ ПАЛЯЧОТО !
ФУТБОЛЪТ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ИГРА, МАЙКА ИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО СМЯТАТ ОБРАТНОТО !![]()
х2Първоначално написано от everythingisrelative
Съвсем съм съгласенИ като гледам разни футболистчета тук,които искат програми за заякване и мускулна маса,хахаха
Какви мъже ще станат на 50-60 кила,айде 65 да са? Вкарват топката,ама дали ще могат да го вкарат не се знае
Ще имат ли толкова сила?
хахаха
кур за вас бе, маймуни напомпани
Първоначално написано от tarlyo
хахахаха
![]()
абе все пак поне си е регламентиран спорт! Предпочитам футбол пред лостове , но не е там въпроса! Секи си тренира на който квото му хареса. Тва кой какъв спорт е , секи си преценява.
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Като дете ритах малко, но сега този спорт ме привлича само за зяпане. Много ме привлича тениса и формула 1. На последното съм голям запалянко.
На мене ми харесва гребане с лъжица , на друг му харесва да си бие злобаркиПървоначално написано от DA0Trooper
Хубави спортове
![]()
Първоначално написано от DA0Trooper
в бокса или който и да е друг боен спорт има каде каде повече мислене отколкото да бягаш кат луд по няква топчица![]()
Първоначално написано от tarlyo
![]()
gummybear ♥
Като не можеш да се "напомпаш" , много ясно,че ще сме маймуниИска ти се,ама само гледаш и нищо не можеш да направиш
![]()
Ритай си там топчицата и се надявай да имаш топки![]()
Не че имам нещо против футбола, ама да обяснявате, че се искало повече мислене и бил по-мъжкарскi от бойните спортове е смешно
ПП: Дано я заключат по-бързо модераторите тая тема, че както се почна, пак ще стане сеир..
е тоя е най-големия путьо обаче
http://prikachi.com/images/136/3503136y.jpg
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
И като си футболист кво? Утре някои като мене ще ти набие канчето щот си голем мъжкар и викаш че се мислело повече от колкото в боините спортове.Футбола е за пишлеменца като тебе , и за това не спори с п оголемите батковци за да нмяаш проблемиПървоначално написано от tarlyo
Хах,ае като стане 2020та година пи пиши пак,щото не ми се пише с пичове 99ти набор!Първоначално написано от tarlyo
за какво става въпрос сега не разбрах?
да ,факт е че боксьорите са по-здравички от футболистите,но какво от това?
на мен футбола ми е по-интересен и него гледам.
а тва мнение за футболистите явно сте си го насадили от български плейбойчета като благо георгиев и божинов,но да кажете че вини джоунс и газа са путьовци примерно е несериозно
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Всяка жаба да си знае гьола. И аз не съм голям фен на футбола и нито следя мачове нито ми е интересно, обаче има хора, на които им е, така че...
тва ми го кажи в лицето и гръбначния ти стълб ша го сторя на панделка!Първоначално написано от tarlyo
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Толкова глупава тема не заслужава внимание. И все пак да вметна, че путьовците са по-скоро тея, които отричат футбола (това мнение го потвърждават и доста мацки).
Забавно ми е как разни комплексирани люде с помощта на бойните спортове или боди билдинга мечтаят да станат "машини" и да получат внимание и уважение така, както актьорите мечтаят за Оскар. Наистина трогателна гледка.![]()
Welcome to the Jungle...