- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хапове?
Хора случайно се натакнах на един сайт - http://dragofitness.net/?p=1#comment-528 - ,та вапроса ми е какво мислите?
Смятам, че са евтини търговски трикове. Не съм взимал такова нещо и не мога да твърдя, че изобщо не помага, ама от сайта лъха(даже направо вони) на евтина реклама..
+1 Чисто и просто една от онези реклами, които бяха нашумели преди година-две за някакви препарати, с които за 2-3 месеца ставаш хипернацепен и релефен. Същата работа - БГ вариантПървоначално написано от ZipFail
![]()
младежи ,не се връзвайте на вс телешоп моля ви се...
тази промяна ще стане за 4 седмици ама друг път...даже със стероиди ,това е трудно ,да не кажа невъзможно..
каквито и хапчета да взимаш-трябва мускула да работи,а на снимкта след 4 седмици,мускулите са работили много...
та или снимките са с разлика 2 -3 години,или фотошопа е играл яко
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Работата е там,че всеки гледа нещатата да станат по лесния начин.Малко трябва да се поизпотиш,за да постигнеш целта си.Хората направиха милиони от наивноста на слабохарактерни личности...
Първоначално написано от TodorMarkov
много правилно казано!
Говори как бил пробвал креатин, но не му подействало, а в същото време рекламира продукт на креатинова основа. WTF? Ако искате да разберете как се правят снимките "преди" и "след", гледайте "Bigger, stronger, faster", има го в маймунда. Иначе бърза и сериозна разлика, може да се постигне само със стероиди, което има доста минуси. Истината е проста - no pain, no gain.
Пълна измама,хвали тея хапове,и закакво ги хвали,какво печели от това?А и видях че този неговия блок дето е писал за тези хапове,се рекламира в 2 от най-големите бг сайтове...Какво той плаща пари на тези 2 големи сайта да му рекламират хвалбата към този продукт?
А хора какво мислите за бирената мая,за качване на маса?
не очаквай чудеса от бирената мая,добрата весте че има много витамини от група Б,и ще ти намалеят пъпките![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Такива меродий,мая и т.н. ги забрави.Ако искаш хапове пиши.
The time's for sobieski
тия реклами са за мързеливи комплексари ... това е начина да им земеш парите!
пп: На снимките преди/след даже не е един човек, вижде брадичката ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
промениш ли няколко килограма и брадичката се променя веднага.. не знам дали е един и същ човек, може, мускулатурата и телосложението им са еднакви..
не мисля, че има нужда да коментирам тея хапчета. Тва е като онея вибриращите колани, дето за по 10 мин на ден топиш повече, от колкото ако бягаш с часове на стадиона...
Първоначално написано от NeSumSuglasen