.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: МОМЧЕТААА

МОМЧЕТААА

ХАРЕСВАМ СИ ЕДНО МОМЧЕ ! ТОЙ НЕ Е ОТ МОЯ ГРАД А И НЕЗНАМ ТОЙ ДАЛИ МЕ ХАРЕСВА ! РАЗЛИКАТА НИ Е 5 ГОДИНИ - МНОГО ИЛИ МАЛКО Е ? ТОВА ЛЯТО '6ТЕ СМЕ ЗАЕДНО НА МОРЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ КАЗЕТЕ КАК ДА МУ ПОКАЗА ЧЕ ГО ХАРЕСВАМ

Мега фен
    Подари му биберона си.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ти на колко си?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами прави му намеци.. прави му комплименти.. ако не е тъп ще се досети.
    И да на колко си.. ако си на 12-13-14 + 5 е ебати фаталното.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Изпуснала си съществена част от пояснението в поста си-а именно на колко години си ти.
    Щото има разлика ако ти си на 15,а той на 20 ии това ти да си на 20,а той-25..

Първо почваш слеки намеци,после оставате насаме и го целуваш..такива работи баси.

Как очакваш да ти помогнем като си толкова лаконична?

Голям фен Аватара на alice13
    нямаше да е зле да поясниш на колко години си.. А между другото ид а се получи нещо ще е само докато сте на море.. после ства много гадно когато започнеш връзка от разтояни.. казвам го от личен опит

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Re: МОМЧЕТААА

Цитирай Първоначално написано от tsveti199
    ХАРЕСВАМ СИ ЕДНО МОМЧЕ ! ТОЙ НЕ Е ОТ МОЯ ГРАД А И НЕЗНАМ ТОЙ ДАЛИ МЕ ХАРЕСВА ! РАЗЛИКАТА НИ Е 5 ГОДИНИ - МНОГО ИЛИ МАЛКО Е ? ТОВА ЛЯТО '6ТЕ СМЕ ЗАЕДНО НА МОРЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ КАЗЕТЕ КАК ДА МУ ПОКАЗА ЧЕ ГО ХАРЕСВАМ
    Като за начало - НЕ МИ КРЕЩИИИИ!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

5 години е много! Ти си 99 ако съдя по ника ти ; ) ... Ако е с пет години по-голям от теб значи той е на 17! Седемнайсетгодишните харесват зрели момичета и развити най-вече. Ти си на 12 и сега започваш с развитието си По добре според мен е да се откажеш от него освен, ако той случайно покаже някакви симпатии към теб

Съмнявам се, че си на повече от 12-13, но 5 години не е никак малко , така че..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Banned Мега фен
    5 години както и да си ги погледнеш са си много.. а и му прави леки намеци (не да тръгнеш да му се натискаш - това го казах с надеждата, че не си 99 ) .. ако те харесва и той ще ти го покаже, ако не те харесва -ако ще изведнъж да станеш с 5 години по-голяма пак няма да си те харесва каквото и да правиш..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пет години не са много. Ако и двамата вече са "зрели" хора. А не момичето да е на 13,момчето на 18. Такава връзка не ми вдъхва много доверие,но не е невъзможно.
    Та ,както и да е..
    Според мен няма смисъл. Дори и да се получи ,връзката от разстояние си е доста трудна и не е за всеки. Ще се измъчвате взаимно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Пет години не са много. Ако и двамата вече са "зрели" хора. А не момичето да е на 13,момчето на 18. Такава връзка не ми вдъхва много доверие,но не е невъзможно.
    Та ,както и да е..
    Според мен няма смисъл. Дори и да се получи ,връзката от разстояние си е доста трудна и не е за всеки. Ще се измъчвате взаимно.
    +1 .. няма невъзможни неща.. ами ако искаш опитай и ако стане нещо и после не ви е добре се разделете.. какво толкова му мислиш все пак и да поддържате връзка няма да се жениш за него

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Дали са много 5 години,зависи вие на колко сте.Ако ти си на 12(което личи от начина ти на писане),а той на 17 е много.Ако е така,забрави да те забележи,освен ако не е някъв много долен.
    В друг случай ако ти си над 16,не виждам да е толкова голяма разликата вече.
    Брях,брях

Повече от фен
    най яко ще стане ако си на 14 той на 19 :ДДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    О повярвай няма да е толкова яко ако ти си на 14, а той на 19.
    Аз сам на 14 , преди една година с едно моми4е се харесвахме, проблема беше, че не бяхме дори в 1 държава, а да и тя беше на 19
    Като се замисля сега сме добри приятели, ама колко съм бил тъп мале...
    Не, са съм повече ама поне съм малко по нормален
    За авторката : знам, че звучи тъпо и аз мразя да ми го казват ама "Гледай си уроците или поне момчета които не са на повече от 14, защото като слушам това момче може да те хване за ръка и направо да те води към зоопарка да разгледаш животните
    Съжелявам ако съм бил груб, но...
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Цитирай Първоначално написано от ThatsMe
    О повярвай няма да е толкова яко ако ти си на 14, а той на 19.
    Аз сам на 14 , преди една година с едно моми4е се харесвахме, проблема беше, че не бяхме дори в 1 държава, а да и тя беше на 19
    Като се замисля сега сме добри приятели, ама колко съм бил тъп мале...
    Не, са съм повече ама поне съм малко по нормален
    За авторката : знам, че звучи тъпо и аз мразя да ми го казват ама "Гледай си уроците или поне момчета които не са на повече от 14, защото като слушам това момче може да те хване за ръка и направо да те води към зоопарка да разгледаш животните
    Съжелявам ако съм бил груб, но...
    С тоя пост ме разби, честно..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си