- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОМЧЕТААА
ХАРЕСВАМ СИ ЕДНО МОМЧЕ ! ТОЙ НЕ Е ОТ МОЯ ГРАД А И НЕЗНАМ ТОЙ ДАЛИ МЕ ХАРЕСВА ! РАЗЛИКАТА НИ Е 5 ГОДИНИ - МНОГО ИЛИ МАЛКО Е ? ТОВА ЛЯТО '6ТЕ СМЕ ЗАЕДНО НА МОРЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ КАЗЕТЕ КАК ДА МУ ПОКАЗА ЧЕ ГО ХАРЕСВАМ
Подари му биберона си.
Ами прави му намеци.. прави му комплименти.. ако не е тъп ще се досети.
И да на колко си.. ако си на 12-13-14 + 5 е ебати фаталното.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Изпуснала си съществена част от пояснението в поста си-а именно на колко години си ти.
Щото има разлика ако ти си на 15,а той на 20 ии това ти да си на 20,а той-25..
Първо почваш слеки намеци,после оставате насаме и го целуваш..такива работи баси.
Как очакваш да ти помогнем като си толкова лаконична?
нямаше да е зле да поясниш на колко години си.. А между другото ид а се получи нещо ще е само докато сте на море.. после ства много гадно когато започнеш връзка от разтояни.. казвам го от личен опит![]()
Като за начало - НЕ МИ КРЕЩИИИИ!Първоначално написано от tsveti199
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
5 години е много! Ти си 99ако съдя по ника ти ; ) ... Ако е с пет години по-голям от теб значи той е на 17! Седемнайсетгодишните харесват зрели момичета и развити най-вече. Ти си на 12 и сега започваш с развитието си
По добре според мен е да се откажеш от него освен, ако той случайно покаже някакви симпатии към теб
![]()
![]()
Съмнявам се, че си на повече от 12-13, но 5 години не е никак малко , така че..
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
5 години както и да си ги погледнеш са си много.. а и му прави леки намеци (не да тръгнеш да му се натискаш - това го казах с надеждата, че не си 99) .. ако те харесва и той ще ти го покаже, ако не те харесва -ако ще изведнъж да станеш с 5 години по-голяма
![]()
![]()
пак няма да си те харесва каквото и да правиш..
Пет години не са много. Ако и двамата вече са "зрели" хора. А не момичето да е на 13,момчето на 18. Такава връзка не ми вдъхва много доверие,но не е невъзможно.
Та ,както и да е..
Според мен няма смисъл. Дори и да се получи ,връзката от разстояние си е доста трудна и не е за всеки. Ще се измъчвате взаимно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1 .. няма невъзможни неща.. ами ако искаш опитай и ако стане нещо и после не ви е добре се разделете.. какво толкова му мислиш все пак и да поддържате връзка няма да се жениш за негоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Дали са много 5 години,зависи вие на колко сте.Ако ти си на 12(което личи от начина ти на писане),а той на 17 е много.Ако е така,забрави да те забележи,освен ако не е някъв много долен.
В друг случай ако ти си над 16,не виждам да е толкова голяма разликата вече.
Брях,брях
най яко ще стане ако си на 14 той на 19 :ДДД
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
О повярвай няма да е толкова яко ако ти си на 14, а той на 19.
Аз сам на 14 , преди една година с едно моми4е се харесвахме, проблема беше, че не бяхме дори в 1 държава, а да и тя беше на 19![]()
Като се замисля сега сме добри приятели, ама колко съм бил тъп мале...
Не, са съм повече ама поне съм малко по нормален![]()
За авторката : знам, че звучи тъпо и аз мразя да ми го казват ама "Гледай си уроците или поне момчета които не са на повече от 14, защото като слушам това момче може да те хване за ръка и направо да те води към зоопарка да разгледаш животните![]()
Съжелявам ако съм бил груб, но...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
С тоя пост ме разби, честно..Първоначално написано от ThatsMe
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow