- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да дишам вече..
Каква е тази любов не знам, но ми докара страшно много проблеми .. толкова ми е трудно и не мога да дишам вече.. За мое съжаление попаднах на възможно най-неправилния човек.. За да се чувствам малко по-добре направих страница във фейсбук, в която си изказвам мислите и чувствата. За това ще ви помоля да я харесате и ако не ви мурзи предложете и на приятелиЩе ми помогнете много наистина
Ето и линк за страничката:
Премахнат линк
ShtrudeL
Това реклама приятелче, а по-скоро молба за помощПървоначално написано от 4o4ina
Нали става въпрос за любовв ... Тук всеки споделя проблемите си и очаква съвет,но моите проблеми са прекалено много за това споделям мислите и чувствата си на тази фб страничка
![]()
И как 4000 непознати,прочетат чувствата ти,ще ти помогнат?Споделяй на приятели...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ами не съм казала.че те ще ми помогнат..просто като поствам в тази група мисли,чувства и не само .. и др работи има, просто това м и помага да се почувствам по-добре..а и може би дори приятелите ми не ме разбират за това ми е по-лесно да споделям в групата отколкото с тях ... иии не виждам нищо смешно .. ако има такова кажи и аз да се посмея![]()
Почти ти повярвах.
Депресиращо си зУе. На страниЧКА във фб ... Как очакваш да ти помогнеме?
I hate cold-blooded people !!!
Първоначално написано от 4o4ina
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.