- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Рожденият и ден
Приятелката ми има рожден ден скоро. Измислих какво ще и подаря и се нуждая от листа с форма на сърце. Ако някой знае къде има в София моля да пише.
Благодаря.
П.П Съжалявам, но не намерих къде да го постна.
В краен случай ако не намериш листа с форма на сърце - направи си!
От цветна хартия (или бяла, каквато си решил) изрежи сърца. Правиш си един шаблон и действаш.![]()
И ако не е тайна... какво си решил да й направиш?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
http://www.paperbg.com/product/543/l...sv-200-l-.html
адрес: 1000, гр. София, ул. "Княз Борис I не сам от софия и немога да ти помогна с пове4е информация провери и в метро преди има6е![]()
Решил съм значи са малко е завартяно, но ето...
Заедно сме от 9 месеца.
Ще описвам всичко на тези листчета от тези 9 месеца.
Тук там ще има различни неща. Щом намери отговорът им тя ще разбере къде трябва да отиде. Така ще ходи на едни от най любимите ни места и ще си спомня за преживяванията ни. На определените места съм намерил приятели да и дават следващото указание. Накрая тя ще ме намери и аз ще и подаря подаръка. 1 ви лист ще я извикам уж на среща и ще гледам от далеща щом я видя и ще помоля някой случаен да и го занесе еми не го обесних много но според мен ще го запомни. и Мерсии за бързия отговор
А дали знаете по големи, защото ми трябва нещо по голямо.
Оригинално. Браво!Първоначално написано от xixx
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да го направиш с писма в пликове?Първоначално написано от xixx
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мислих си го, но сърцата по ми допадат, но ако не намеря ще е с писма в пликове.
Може да нагънеш листа като фигурка от оригами :Д Ако си гледал "Бягство от затвора" Майкъл така предаваше съобщения на Сара :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
хейй мерсии за идеятаа. Ама никой ли не знае къде има такива листовее не може да няма никъде ;d![]()
Изглежда няма да намеря такива листове, а да предложите някой по оригинална идея как да са листовете. Не ми се иска да е просто едн бял лист в плик.
Книжарница, гланцово блокче, копираш си формата на сърце от някоя картинка, ножица.
Воала!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Тази идея ми допадасамо, че не с гланцово блокче с някакъв друг вид хартия ще намеря мерсии (:
Супер идея. Направо.. Браво на тебе..![]()
А мога да дам следната идея.
Взимаш един лист. (най-добре цветен),пишеш това,което искаш.. И го правиш на оригама - сърце http://origamite.com/origami-sartse-2/
Но направи така,че тя да забележи,че има нещо писано и да го "разглоби"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерсии сега ще го погледна и мерсии и за другото. Според вас едно момиче щ е хареса ли това, което мисля да направя ?
Според мен да. Супер е. Пък е и оригинално и един вид показва любовта ти към нея.Първоначално написано от xixx
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи от самото момиче..Първоначално написано от xixx
Тя пада ли си по такива неща??
![]()
Много сладурско.
На мен лично идеята адски ми допада.
И понеже съм по по-стилните неща, дори писма в пликове ме кефи повече като вариант. Атмосферата ще е достатъчно наелектризирана с любов, можеш да спестиш шарените сърчица. Дори пликовете да са бели е най-добре. Но това е лично мнение. В случай, че много държиш на листата във форма на сърца - нека са handmade. (:
Пф.... каквато и да е .. това е много добра идея .. лично аз не си обичам рождения ден ..скоро имам и не искам никакви подаръци .. но такова нещо съм абсолютно сигурна, че ще разплаче много момичета !Първоначално написано от ams92
Успех
Няма вчера, има само сега! Сега те искам и то на мига!!!!
Мерси!
http://krokotak.com/2010/01/malka-ka...i-plik-sartse/ ето не6то интресно хем пликовете няма да са бели хем 6те има и сар4ица ....![]()
Идеята ти е страхотна. От векове мечтая някой да ми направи точно това, за което говориш, но Уви няма кой вече.Наистина може да изрежеш сърцата стига да не са толкова много. Или да купиш някакви красиви пликове по които са нарисувани сърца. Приятелката ти е късметлийка. Пиши после как е минало интересно ми е. Дано се зарадва.
. Това ще е много по-ценно от скъпи подаръци. Сигурно ще се разплаче.
Добре обещавам ще пиша ама той е на 27 юли, но мерси за помощта ! Благодаря ви ! Колебаех се дали момиче би харесало такова нещо, но ме убедихте, че да МЕРСИ![]()
532856329076446893480357532 % ДААААААААААААААААААмного оригинална идея.. и ако не намериш.. пробвай с цветен лист....
![]()
![]()
27 Юли мина какво стана? Зарадва ли се ? Надявам се дда.![]()