- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка
Мисля да си правя татуировка, според вас като цяло надписът "Expect nothing, and you'll never be disappointed" добър ли е за тази цел? Какво ще кажете?![]()
Be my wicked lover, but don't be my friend.
Не. Не бих си татуирала толкова банална реплика.
И аз не бих, защото за мен не е с кой знае колко значение. Но не сме ние хората, които ще ти казваме какъв надпис да си татуираш. Ако за теб значи нещо, направи си го, без да ти пука какво ще си кажат хората.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако ти харесва, защо не?
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Ако теб те кефи и е нещо, което искаш да имаш върху тялото си до края на живота си - татуирай си го. Важното е на теб да ти харесва, защото е върху твоето тяло, а не нас. Ние вероятно дори няма да го видимТака че ако ще искаш нечие одобрение , по-добре това да е одобрението на близките ти хора - приятели, гадже, дори родители.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Помисли си още и ако наистина ти харесва и го искаш от много време си я направи![]()
Защо питаш нас, все пак ще е изрисувано на твоето тяло![]()
Трябва за теб да има смисъл, не за някой друг![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Ако ти допада, като идея, ако ти харесва самия надпис, ако ти харесва като татус да го направиш, ако значи нещо за теб, ако отговаря на същността ти - какво ти пречи да го направиш ? Absolute Nothin' ! Do it !