- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- FOOTBALL
'ми значи предлагам това да е тема,в която всеки,който се интересува от играта да каже кое първенство гледа,от кой отбор е,от кога му е фен и така.Също така в нея да обсъждаме спортни новини и мачове,когато започне сезон 2011/2012.
Аз гледам Англйската Висша Лига/Премиър Лийг/ и симпатизирам на английския колос Ман Юнайтед.Фен съм му от,както се помня.
Aми аз гледам А ПФГДоста безинтересни са ми чуждите първенства, освен френското. От България то е ясно фен съм на ЦСКА, а от Европа на Олимпик Марсилия. И двата отбора имат най-добрите ултраси в страната която играят.
Английска висша лига...Тва е най-известното и най-доброто.Иначе аз също съм за Ман Юнайтед!
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Висшата Лига, естествено ... останалите не струват за мен .. хаха![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Уест Хям, разбира се
marseille za franciq neznam,no v Bulgaria spored men Botev imat nai-mnogo fenove.Izvinqvam se che,ne pisha na BG.Inache az gledam seria a za Roma sum
uniteeeeeeeeeed![]()
I try to make it through my life , in my way , there's you
I try to make it through these lies, that's all i do
Ливърпуул![]()
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Уолтър Липман
първенството Star Wars .. любим отбор ми е Марс Юнайтед!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Английската висша лига - Манчестър Юнайтед.
Premier League-Man Utd![]()
От 9 годишен съм фен на Челси! Обичам го ужасно много тоя отбор и ми е много мъчно, че играят така, но съм оптимист.Определено най-оспорвано и интересно е Висшата лига, но 2-та най-добри отбора в света са от Примера. Лично мнение
![]()
мхммммммПървоначално написано от againstyou
бтв,много поздрави на феновете на арсенал![]()
Стига бе човек не ги базикай така...кошмари сънуват сигурно...Трябва да питат колегите им от Рома как да се избавят!!1![]()
![]()
Абе да питам никви теми не виждам тука...никой ли няма да ходи на мача България-Англия.. толкоз фенове на Юнайтед (един от най-запалените съм аз) а не се чува нищо...По късно днес заминавам за София с няколко приятели...поне ще съм видял звездите на любимият ми отбор!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
+1Първоначално написано от wans
Най-великия отбор!!!
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Понеделник сутрин. Жената на Арсен Венгер му казва:
- "Събуди се! Вече е 9!"
Арсен Венгер:
- "По дяволите... кога вкараха деветия???"
![]()
![]()
Не мога да разбера какво се възгордяхте от тази победа над децата на Арсенал. Те продадоха Фабрегас, Насри, Клиши! Уилшър не игра, Рамзи още не е във оптимална форма, Росицки не е играчът който беше в Борусия. В никакъв случай не омаловажавам успеха ви, но изчакайте мачовете със нас, със Сити, с Ливърпул, а даже и гостуването на Британия и тогава говорете. Победата ви над Тотнъм.. не виждам нищо толкова впечятляващо, понеже се видя реално в каква форма са Тотнъм, след като бяха изнасилени на Уайт Харт Лейн от Сити следващия кръг. Не ме разбирайте погрешно, много уважавам Юнайтед, но е хубаво да го карате малко по-спокойно с изказванията.Успех на всички отбори и нека най-синият победи
![]()
Родната "А" ПФГ.
Ще отиде на България и Англия, за да видите Рууни, а не да подкрепяте националите ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-