- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- FOOTBALL
Националите ни нямат никакъв шанс да се класират и не виждам защо феновете на отборите от Висшата лига да не отиват да видят звездите на любимите си тимове. И не мога да разбера какво ви харесва в А Група. Скоростта на играта или невероятните завършващи удари?Първоначално написано от kosder
Тръпка ? Любимият ми отбор играе там ? Харесвам българското ?Първоначално написано от N0pe
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Това не променя факта,че беше велика победа,а и от нашият състав също си тръгнаха доста важни фигури+отсъстващите Рио и Видич.Първоначално написано от N0pe
ПП.МЮ също бяха с децата им,средната възраст на МЮ беше по-малка от тази на Арсенал,тъй че![]()
Средната възраст не я гледай, на тях Перси и Росицки им я вдигаха много. А я ми примомни кои важни фигури си тръгнаха от Юнайтед? Капитана ли? Или креативен и бърз халф като Насри? Не оправдавам Арсенал, разгромихте ги отвсякъде, но има няколко важни фактора, които трябва да се признаят преди да се говори за тази победа.Първоначално написано от Vagabond
![]()
Прав си,да,но Историята ще запомни победате,а не това кой е отсъствал,нали знаеш.Първоначално написано от N0pe
![]()
Примерата.Фен съм на Реал Мадрид от някъде 2003-2004 година. HALA MADRID!
Тамън си ги набарал като залязоха....Иначе за Арсенал продадоха половината си отбот дето си вика (Фабрегас и Насри бяха точно това) но това не прави разликата с тази смешна защита която е по трагична дори от някой деца на по 10-12 години от академиите..!Не е първата няма да е и последната...Миналата година Бербатов 5 гола ?Тогава колко беше мача 7:2 или нещо от рода ако не се лъжа...А Рома 7:1? Все още рекордна победа в 1/4 Финали на ШЛ.Всяка година си имаме по една такава победа...Чакам дербитата с Челси и Ливърпул доста интересни ще са...И шампионската лига естествено...Жалко че едни от най-добрите ни години съвпадат с този извънземен отбор на Барса...Защото ако не бяха те незнам кой щеше да спре Юнайтед...за 4 години 3 финала...както искаш го гледаите от 30 години насам не се е виждало такова нещо.Като се има предвид факта че за тея години за спечелени и 3 титли на Висшата Лига ...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Някои хора май са прекалили с Green Street Hooligans...Първоначално написано от student456
![]()
А по темата: следя Серия А, където играят любимците ми- Милан.
Всъщност, следя еднакво МНОГО БГ А група, Бундеслигата и Премиър !
maDamn
Да бе как Уест Хям в България имаха 5 фена, а след тоя филм, във всеки форум гледаш налазили чуковеПървоначално написано от Spoke95
Кое ви харесва в тоя отбор?
<--- Гледам мачовете на FCB, от време на време и на Ман. Юнайтед :P
Следя най-много А и Б групите, по-рядко "В"...голямо удоволствие за мен е да наблюдавам такива мачове на живо (говоря за В групите и евентуално Б ;д)
Иначе си ходя на мачове на моя отбор.
Освен български футбол най-често следя Чемпиъншип.
И след това вече премиърлийг, испанско, италианско, шотландско и др.
относно Уест Хем>>
1) Аз съм фен на Уест Хем от края на 90-те
Колко от вас са гледали футбол тогава?
Колко от вас помнят Паоло ди Канио като футболист и прекрасните му отигравания, а не го свързват с фашистките му възгледи, което прави феновете му тъф ладс тук и в Единбург ;д
Аз симпатизирам на още няколко отбора от малък, ако това има значение. ;д
2) Аз изключително много се дразня на този тип фенчета...филмари-кежуали, които дават лошо име на субкултурата.
Малко мина модата и на това, та не е както беше преди 2-3 години. Но пак не е като да няма...
Вярно е, че преди този филм феновете на Чуковете бяхме далеч по-малко.
N0pe, не ми се връща да чета назад, не знам на кой отбор си фен.
Да предположим Манчо или Арсенал...ако греша ме извини.
Но това не е важно де. ще питам така:
На теб какво ти харесва в твоя отбор, на който симпатизираш?
Отговори си на този въпрос и ще разбереш защо отговора на въпроса си.
Любимите ми отбори са Милан и Реал Мадрид , но Реал не чак толкова колкото Милан ! Любимите ми футболисти са Пато, Лампард, Кака, Йозил, Швайнщайгер ии още достаА от националните съм за Германия !