- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса (поредната тема)
Значи много си харесах една преса ! И се чудя дали да отида други или по-други ден да си я взема)
Ето я и самата преса !
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(xcm=bulgarian)/.do?productarea=P11130503&detailScenario=?????-??-????--ROWENTA-SF3012F4&productguid=835774&scenario=
Имам възможност да си взема преса ДО 50 лв![]()
моля ви кажете си мнението![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Съжелявам. Ето нов линк !! ;дд http://bit.ly/okNoXi![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
За жалост за пръв я виждам и не мога да помогна![]()
нямам никакво наблюдение за пресите на Ровента, но като й гледах характеристиките мисля, че е добра.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Доставка 10 лв... По-добре иди в магазина и си купи за 60 лв.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Всъщност ти трябва да я пробваш за да разбереш дали ще ти върши работа. Аз предпочитам повече Ремингтън , от колкото Ровента. Всички , които са ползвали пресите на ремингтън са доволни и ги препоръчват. Аз също. До 50 - 60 лв http://www.technomarket.bg/products/...mington-s-2002
( http://remington.bg/product/profesio...emington-s2002 )
bebzgirl тази до сега не съм я виждала.![]()
Ето преси,които според мен са мн добри:![]()
![]()
-29 лв.
-не съм сигурна за цената около 70-80 лв.
^имам последната, не е 70-80, а 120-130![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Миличка тази розовата от къде е ? Откраднаха ми вафличките... и сега си търся хубави а тези изглеждат суперрПървоначално написано от 0pAsNooosLaDkA
![]()
Няма вчера, има само сега! Сега те искам и то на мига!!!!
Аз имам и двете преси.. тази на Белисима си я взех за 90 лв. ( никъде не съм я виждала чак за 120 ), а др. на Елеком ми е 2-3 седмици, и ме кефи как стават вафличките.. нея си я взех за 34 лв. от сайта на Елеком![]()
В момента буквално стоя и се чудя дали да пусна поръчката.... бързо ли идва поръчката ? И доволна ли си ?Първоначално написано от glezenafukla
Розавата преса е върха!Имам я вече от 7год. и не е мръднала.Вече за сайта не знам.
![]()
Big or small, lies are lies!
Взех я от един козметичен магазин в Пловдив...Просто е уникална, наистина вафличките стават страхотни!!Първоначално написано от plezlichkaaa
![]()
^plezlichkaaa
Няма смисъл да си я поръчваш и да се набутваш с доставка,защото на Елеком има преси почти във всеки магазин за ел. уреди.Иначе розовата е добра,но доста тежи,ще ти отмалеят ръцете докато се направиш.
И аз днес ще ходя да си търся преса,че и на мен ми откраднаха вафличките и сега трябва нова да си взимам...![]()
АВТОРКЕ,вземи си Филипс HP8310,уникална преса,няма да сбъркаш.Аз я имам и косата ми е права докато реша да се изкъпя.![]()
Много крадат тея момичета ... тцтцт големи приятелки имамеПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
аз не издържах и я поръчах...![]()
![]()
Дано всичко да е наред
![]()
^Да,много големи приятелки си имаме....нямам думи просто....![]()
![]()
![]()
Повръща ми се от такива приятелки ... направо да ги почерпя с по един шамар ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си купих някаква бъгава преса за 20 лв. която много ми гори косата на без нея приличам на бръкнала в контакта![]()
! Сега мисля да си взема по-добра! Но тази преса май е хубава и мисля че трябва да си я купиш!
![]()
^Аз кво да кажа,направих си устата за тва и те отричат....![]()
Ако това е за приятелките ти ..... дигай скандали винаги! НИКОЙ НЕ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ !Първоначално написано от titinkaa
Много ясно,не си мълча.Първоначално написано от plezlichkaaa
![]()
glezenafukla, двете снимки на Белисима, които си пуснала, са на две различни преси, втората е точно 120![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Тази изправя много добре!