- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувствам се ужастно
Това е най-лошото! Не знаете какво ни причинявате... Наистина е УжасТно!Първоначално написано от SisiStrange
Да бе сигурно, в кой филм?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
На колко години си? Не си особено грамотнаА съвет не мисля да ти давам, тъй като вече получи достатъчно
![]()
В мояПървоначално написано от Hukuu
![]()
Брей тоя твоя филм много хубав.. как викаш му бил скайпа? :PПървоначално написано от PinkPan7her
Знаем. :P Нали за това го правим и после се възползваме от вашата слабост и ви изкарваме виновни.Първоначално написано от kartacha
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ И да я издам, нищо не могат да направят. Обречени са да ни се подчиняват.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Толкооова вярно.![]()
Ако темата не е ебавка:
МОМИЧЕ.. не знам защо се чувстваш ужасно при положение,че той ти е най-добрия приятел и сигурно го познаваш от отдавна и му имаш доверие.Влюбила си се и би трябвало да се радваш,че чувствата ти са споделени.
До колкото приятелството ви-нищо не ви пречи да сте приятели,дори и да скъсате..
Успех:P
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Ще си развалите приятелството ако си останете приятели след случилото се, а ако тръгнете е възможно нещо да се обърка ( не ти го пожелавам , просто е нормално ) и тогава нещата съвсем могат да се объркат но според мен е по-добре да рискуваш
п.с знам от личен опит
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Ех тия гадни женски номера, а пък и ние се връзваме всеки път, нали мислиме с другата глава...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
или го искаш или не-средно положение няма,щтото иначе става като с една моя позната "ам аз го исках ама нз дали го исках и леко все едно ме изнасили"-тъпашка история...станалото станало,връщане назад няма
Щом си спала с него и той ти е бил първият само си си мислила, че ти е най-добър приятел. 100 процента си го обичала не само като приятел, ами и като нещо повече и няма за какво да ти е гадно след като го обичаш и му имаш доверие. Може пък той да е момчето за теб![]()
What goes around comes back around
УжасТна ситуация..![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
ъхъ .. и за какво точно се чувстваш виновна?
За това, че си отишла там почти гола?
Или за това, че тия "филми" не си ги гледала и преди?
Или за това, че първо си му казала, че го харесваш, а малко след това пишеш, че си влюбена?
не ти давам повече от 15 ..![]()
Съжаление лично от мен НЯМА да получиш!
Сама си си го направила, никой не те е карал! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
....и проехтя укорителен глас от метоха![]()
Welcome to the Jungle...
Приятел в нужда.....се възбужда.Може вече да сте си ''приятели с привилегии''![]()
^Може и да си права,може и да не си.Авторке,в крайна сметка вече си го направила,късно е да размишляваш.Реши сама за себе си какво искаш да става оттук нататък с това момче и действаи.Е все пак поговори и с него на тази тема,деПървоначално написано от Zaharinka
![]()
евала праим на пича ама ще почнат да му викат .. абе филм ли ще гледаме или ще го правим :Д
aLL SaM Ve eBaL
Тъкмо се чудих какво да си напиша на фб,че ми е скучноПървоначално написано от Zaharinka
![]()
И аз щях да предложа приятели за секс,но момичето казва,че се обичат,пък и са минали 2 седмици,още колко пъти са се наебали![]()