- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос ? - Диета
Такам значи въпросът ми е ако всеки ден скачам на въже по 30 мин. колко килограма ще сваля за един месец ??Защото , много много не си падам по диетите просто немога да ги спазвам един ден не ям на др. съм изгладняла като вълк .. На фитнес нямам време да ходя .. единственага ми възможност е (диетата) .. тичането .. коремни преси .. и въже .. Не се мисля за дебела нито отпусната .. Висока съм 1.68 и съм 58 кг .. Обаче , като се загледам отстрани виждам , че имам нужда да сваля няколко килца поне 54 да стана ..
![]()
П.П -->> Мерси предварително.. И моля без груби коментари
..
При всеки е строго индивидуално...няма как да се каже,ако аз сваля 5кг по този начин,ти може само 2...
Комбинирай това със здравословна храна(салати,плодове,ако държиш на шоколад гледай поне да е нискокалоричен,защото на Своге са 4пъти повече отколкото на Милка за 1 и същ грамаж)
Здравословна диета е тази, при която не се налага да стоиш гладна и не лишаваш тялото си от необходимите вещества. А освен отслабването е по-добре да си стегнеш тялото, което става със спорт.
Колко ще свалиш зависи единствено от това какво и по колко ядеш.За да свалиш 4 кг е нужно просто да избягваш сладкото,примерно 1 път на 4 дни само да си го позволяваш;да пиеш по 2 л вода дневно и да намалиш въглехидратите.Иначе всяко физическо натоварване ще е в плюс. Успех!![]()
И аз не съм фен на диетите, затова просто си намалих храната.
Мислех, че ще ми е трудно, но никак не е така!!
Просто, ям доста бързо и като стана от масата съм все още гладна, но след 15 минути се чувствам сита и то за 4-5 часа ( става въпрос за сутринта, когато ям по една препечена филийка хляб с някакво филе ).
И чудно, но за седмица и 5 дена съм свалила 1,5 килограма![]()
.
нямах възможност да спортувам, но мисля да започна пак да ходя на тренировки и мисля, че ще има по-голям резултат.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
диетите са ужасно нещо.. никога не съм пазила диета и нямам и намерение.. една моя учителка отслабна адски много, но без диета и без спорт.. просто яде каквото и се ядеше, но по 1/3 от количеството което преди е яла.. т.е. яж каквото ти се яде, но по по-мъничко.. и със спорт още по-добре.. сега лятото е доста топло и едва ли имаш кой знае какъв апетит.. наблягай на леките храни.. сладичко по-рядко.. повече салати,плодове.. можеш да си правиш шейкове (хем ще те заситят, хем са хубави) .. не знам точно колко ще свалиш, но не пази диета - това е ужас за тялото ти - лишаваш го от неща които са му нужни.. а от изброените неща ти препоръчвам тичане и скачане на въже..те са ти достатъчни![]()
аз съм скачала на въже по 30 мин дневно и отслабнах с 3 кг за месец, обаче имах повече за сваляне от тебе + намаляне на храната