.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Важна тема.

Предлагам темата си за важна , защото изчерпва доста въпроси относно домашните любимци

Става въпрос за -

Цък
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    С трите си ръце — „за“.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз съм ПРОТИВ.

Първо, обсебването на форума с важни теми обезсмисля неговото съществуване - направата на такива теми гиганти, които изчерпват даден казус правят създаването на отделни теми с въпроси ненужно, а форумът е точно за това - да се пита.

Второ, теми от този тип с безумно много неща вътре са тромави и неудобни, защото, ако те интересува нещо малко, трябва да изчетеш един тон информация, която въобще не те засяга.

Трето, има гуугъл - целта на форума не е да му окупира функциите.

Четвърто, темата е копи-пейст и местата, от които е взето инфото, не са цитирани подобаващо. Сиреч - плагиатство.

Пето, с бълването на важни теми НЕ се става модератор, ако това е крайната цел, защото и на мен и на колегите, с които сме говорили, ни изглежда точно така.

Това е моето мнение.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз съм ПРОТИВ.

Първо, обсебването на форума с важни теми обезсмисля неговото съществуване - направата на такива теми гиганти, които изчерпват даден казус правят създаването на отделни теми с въпроси ненужно, а форумът е точно за това - да се пита.

Второ, теми от този тип с безумно много неща вътре са тромави и неудобни, защото, ако те интересува нещо малко, трябва да изчетеш един тон информация, която въобще не те засяга.

Трето, има гуугъл - целта на форума не е да му окупира функциите.

Четвърто, темата е копи-пейст и местата, от които е взето инфото, не са цитирани подобаващо. Сиреч - плагиатство.

Пето, с бълването на важни теми НЕ се става модератор, ако това е крайната цел, защото и на мен и на колегите, с които сме говорили, ни изглежда точно така.

Това е моето мнение.
    Напоследък бях свободен и поради здравословни проблеми бях вкъщи за по-дълго време , а и трябваше да се разсея по някакъв начин (изгаряния+чувствителна кожа са страшно нещо ). Прегледах форумите и реших да пусна опити на важни теми - на най-често задаваните въпроси , както и на въпроси , за които си няма специален раздел , а именно - Животни. За някои неща съм съгласен с теб - плагиатството , търсенето и темите гиганти (макар за последното можеш да натиснеш Ctrl+F и можеш да намериш нужното. Не всички мои теми са копи-пейст. Тази в раздел секс "Как да правим страхотен секс ?" има и мои мисли вложени , мои идеи и изчерпва повтарящи се до болка въпроси като - "Как да започна ?". Разделил съм я на подточки , което прави ориентирането лесно. Ако темата за животни е неподходяща може да я махнете.

Благодаря за отделеното внимание

Ако искаш да наблъскат модераторите важни теми от тебе да те направят модератор и ти да владееш форума..В смисъл ти ще пишеш всяка тема,ще обхваща всичко и никой друг няма да пуска теми.Само ти.Искаш ли,добър вариант е.

Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Ако искаш да наблъскат модераторите важни теми от тебе да те направят модератор и ти да владееш форума..В смисъл ти ще пишеш всяка тема,ще обхваща всичко и никой друг няма да пуска теми.Само ти.Искаш ли,добър вариант е.
    Не си интересен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си