- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой е любимият ви спорт?
Естествено фитнеса и културизма.Фитнес,оле!
![]()
Футбол,фитнес.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
карате,футбол,волейбол![]()
Футбол,тенис,снукър![]()
![]()
За спортуване не знам, защото съм мързелив. Занимавал съм се доста с тенис на корт, тае бо, а сега не слизам от велосипеда. За зяпане обичам качествен футбол, тенис на корт, волейбол и всички видове моторни спортове.
Уважавам всичко що е "ек-ек"![]()
Гнусно ми е да гледам всичко що е с топка или с отбор, или нещо, в което се състезаваш индиректно по някакви показатели![]()
Бойни изкуства, лека атлетика, волейбол, плуване, билиярд.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лека атлетика, плуване, волейбол, билярд
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Бейзбол, Хокей, Голф, Тенис, Футбол, всякакъв вид бойни изкуства...
"Фитнес" не е вид спорт.
Кикбокс.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Хандбал и волейбол![]()
![]()
ей сега те изядахаПървоначално написано от fenasf
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Фитнеса в момента е може би най-популярния СПОРТ у нас!Първоначално написано от fenasf
Популярността не го прави спортПървоначално написано от TodorMarkov
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
На мен всичко що е спорт и го играя често ми е любимо. Най-вече футболът, след това баскетбол, волейбол (на плажа радва още повече), бягане и скачане, бойни изкуства, тенис на маса, катерене, стреет фитнес, плуване, велосипедизъм.
МОМЧЕ
Европейска харта на спорта: спорт е „всяка форма на физическа дейност, която чрез органиирано или неорганизирано участие има за цел изразяването или подобряването на физическата и психическата годност, развиването на социални отношения или постигането на спортни резултати на всички нива“ (Европейска харта, 1992, чл.2).
Шах, Белот, Трибой, Борба-граплинг, Бокс
Тука с един боец уж тренираме ММА ама сме много зле![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9