- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой е любимият ви спорт?
Амии почти всички...
Тренирам плуване..тоест спасителка съми танцувам джъмпстайл, тренирала съм тенис на корт, волей, народни танци и какво ли още не...обожавам спорта!!!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Фитнесът е СПОРТ...Вижте определението за спорт..Друг е въпроса,че не е олимпийски спорт.
Е как Mr. Olympia какво е ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от ValLoveYa
Audio ergo sum
Е да, но е Олимпия![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Streetfitness и Футбол ... друго не признавам![]()
ФИТНЕС, БОКС
Типично изгорял мозъкПървоначално написано от Torn
![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
е чак пък изгорял ?
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
От плажа бе момко,ти кво си помисли ?Първоначално написано от Torn
![]()
Тенис на корт, тичане и фитнесИначе много ме радват футбола и баскетбола
нищо че не мога да ги играя
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Плуване, волейбол, билярд, тенис на корт
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Tricking
Баскетбол и плуване.![]()
Що спамите?
Фитнес не спорт. Стриита също не е ...
И въпреки това - стриит фитнесс за мен е като най-любимия спорт.![]()
плуване !!!![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
А ти защо се изказваш неподготвен?!Писна ми вече..кога ще разберете,че фитнесът е спорт,при това един от най-масовите?!Друг е въпроса,че не е олимпийски спорт.Първоначално написано от klimatronik
"Европейска харта на спорта: спорт е „всяка форма на физическа дейност, която чрез органиирано или неорганизирано участие има за цел изразяването или подобряването на физическата и психическата годност, развиването на социални отношения или постигането на спортни резултати на всички нива“ (Европейска харта, 1992, чл.2)."
Много малко са спортовете дето не харесвам, особено за практикуване, харесвам футбол, фитнес, тенис на маса, билярд, волейбол, баскетбол
хах хах. За това не мога да го впиша в училищната ми характеристика...Първоначално написано от TodorMarkov
То по твоята логика и коремните преси в къщи са спорт да ама не.
Ловецо, това не е неговата логика, а логиката на целия Европейски съюз.
Ти кое си мислиш, че важи повече, ЕС или твоето даскало![]()
Пак питам ,защо характеристиките в училище изключват фитнес и лостове, защото били ,,начин за подържане на тялот''.Първоначално написано от ZipFail
Спорт е тенис, волейбол и тнт , но не и фитнес или бягане в морката .
не е само моето даскало.
Това единствено значи, че не само твоето даскало е малоумно, има и други![]()
Ама нямаш представа колко си прав! Всички гимназии и техникоми са малоумни, но гимназиите са по-малоумни и от техникомите.Първоначално написано от ZipFail