- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой е любимият ви спорт?
В училищата системата е зле...Докато бях студент в СУ имаше към СПОРТОВЕТЕ и фитнес,така че и логиката ти не важи.
E fitness - културизъм да .. но А и така всеки може да излъже,че спортува активно фитнес или стриит фитнес...Първоначално написано от TodorMarkov
Оф правете разлика малко. Фитнеса и лостовете са си спорт, но и истински спорт![]()
Бейзбол, определено.
Въпреки, че е малко дразнещо когато играеш с момчета, защото могат да хвърлят по-силно.Това обаче не е причина да не им нариташ задниците (в играта).![]()
Аматьори са построили Ноевият ковчег,
професионалисти са построили "Титаник".
Баскетбол, футбол и лека атлетика
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Баскетбол и Хек
Josefine
Black Eyed Peas
2pac
Basketball
Волейбол, тенис и снукър.
Плуване, Волейбол, Лека атлетика
Първоначално написано от Horrificus
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тенисссс![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Футбола![]()
Фигурно пързаляне, художествена гимнастика, футбол.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Гледам всеки трети писал волейбол. Тренирате ли някъде или си разцъквате ей така?
Над половината писали в тази тема само разцъкват, ама и не е казано, че трябва да тренираш де, пита се само любимия спорт.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да! Любими са!Първоначално написано от awerw
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ