- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- без коментар ;x
значи сегаимах си един много важен и ценен приятел, за който ви бях писала преди, но тва няма значение.. та така.. имах си го и много го уважавах и го ценях щото винаги беше до мен.. но нали така и така и той незнайно защо ми се разсърди и го налегна мисълта че съм се променила че съм станала егати боклука и т.н.
На мен естествено понеже съм голямата ревла ми стана мега гадно че се отдалечава така от мен, но пред него си бях най--усмихнатото същество... правех се че не ме интересува, но когато се прибирах вкъщи и ми ставаше ужасно гадно.. след време започна да намеква пред учителите каква съм била станала и не знам си какво... да ми взима идеите, които им предлагах и после да обира лаврите... беше ужасно гадно... и така сега започна да ми говори и да ме занимава с разни неща и да се държи мило с мен... вече е започнал да се интересува от моето мнение и т.н...
Как мислите че трябва да го приемам.. да бъдем отново приятели или просто нз![]()
не не съмм.. ама си нямах друга работа![]()
Първоначално написано от Concussion
![]()
![]()
![]()
I. my all !! <333
By now you know that,
I'd come for you,
No one but you,
Yes I'd come for you,
But only if you told me to,
And I'd fight for you,
I'd lie its true,
Give my life for you,
You know I'd always come for you
![]()
![]()
Ами ти можеш да си отговориш сама според мен![]()
Ако все още искаш да сте приятели , дори и нещо повече го приемаш
Ако искаш това да продължава - не
I need somebody to love <3 ;p
Ние откъде можем да знаем ? Може ,от пуберитета, да минава през такъв период.. Не знам. Ти си го познаваш най-добре и знаеш дали си струва отново да сте "приятели".. Но ако това стане - имай си едно наум.. Това,че той отново може да стане този,който само ще те ранява.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ааа, нямаше си друга работа и реши ей така, между другото да драснеш нещо колкото да не заспиш, и да питаш нашето мнение за житейската ти драма к'во е.Първоначално написано от smile4ety
Дообре.
то може тя да си няма друга работа и да пише глупости но май и вие си нямате друга работа и пишете глупави коментари !!!
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Първоначално написано от gab4ooo
А твоя коментар е повече от излишен.
Някой модератор да локне темата няма ли?
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Не,няма.Кофти ли ти е?![]()