освен с такава специална маша има ли други начини без да се гори косата?!?Извинявам се ,ако има такава тема.Обяснете по подробно как се получават
[/img]
theo <333
Ретро пресата е вариант,ако не искаш да си гориш косата,къдрене с фолио.
http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29
пресата на колко градуса трябва да еПървоначално написано от pepyyy
![]()
theo <333
Кви преси,кви 5 леваАз си я правя така...
Когато се изкъпя,чакам да ми поизсъхне съвсем малко косата,и докато е влажна още я връзвам на висока опашка (зависи от къде искам да почват къдриците) след което я сплитам много стегнато.На сутрента като стана и е така...![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Това е направено с ретро преса (сигурно на най-силните градуси + лак) , вариант са и плитките![]()
вариант са да ,но не се получава същото..такъв ефект се постига САМО с ретро преса.Не ми обяснявайте как се сплитате и на сутринта ставате с такава прическа..абсурдно е
Hostis Honori Invidia
Божее...обещавам ти,че като се направя така и ще се снимам само за да ви покажа че става ! Единствената разлика е,че не става от корените. Плюс това колкото по ситни са плитките,толкова повече си приличат къдриците с тези на снимката .
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
айде ще чакам снимкаПървоначално написано от SlowDownBaby
Hostis Honori Invidia
Аз също не вярвам, че се получава така, тъй като съм го пробвала не един или два пъти, както с 10 плитки, така и с 1, какви ли не - рибени кости, обикновени - резултата винаги е като на пресите с вафлички най-едрите вълни![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
точно колкото по-ситни са пликите,по-ситни стават и къдриците и ефекта изобщо не е същияПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Аз също се правя на една плитка високо и става хубаво,но е далеч от ефекта на ретро пресата![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
рибена костмен като ми сплетът на рибена кост ии слид като се разплета се получава същото
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
зависи от косата,защото ако ти е права и я сплетеш може да се получи нищо подобно,но моята коса е чуплива и както и да я сплете така няма да стане.А относно снимката-косата на Андреа е на ретро преса.![]()
Да попитам .. как точно става с парцали или вестници?!Моля ,обяснете точно, защото не мога нещо да разбера ..за да получа точен резултат![]()
theo <333
ами ако питаш за къдрене т.е. не вълнички ми къдрене.. ако е с вестници взимаш парченце колкото ти трябва, сгъваш го на фунийка и после навиваш както навиваш ролките и връзваш.. на мен понеже ми е трудно да вържа вестник слагам от тези силиконовите малките ластичета и с тях връзвам.. а с парцалите е същото само че при тях можеш спокойно да си го вържешПървоначално написано от gummybear
.. по темата.. на снимката е с ретро преса.. на най-висока степен (най-високите градуси - ако ти е от200 на 200, ако пресата ти стига до 220 се правиш на 220) .. всеки кичур се пръска с лак и се минава с ретро пресата... а иначе подобен резултат- казвам ПОДОБЕН можеш да получиш като си сплетеш косата на плитки .. аз много пъти съм се правила и става хубаво - въпреки че имам ретро преса
, но не ми се иска да я горя и за това.. а и зависи от косата.. и не зависи само от броя на плитките а и от това колко са стегнати.. моите понякога ги правя един и същи брой, но по-стегнати или по-отпуснати.. на ме по принцип косата ми е чуплива.. и ако се направя на плитки на 3тия ден (мия си косата 2 пъти в седмицата) къдриците са се отпуснали и са г/д. като на ретро преса, но абсолютно същия резултат можеш да получиш само с ретро преса ( а на снимката има дори и доста екстейшъни)
![]()