- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как го приемате? + снимки !!! ( моля и за мъжко мнение)
здравейте.На 15 години момиче съм и имам стрии на свиската на коляното.Стари са-от може би 2-3 години ( направете си сметка колко малка бях когато се появиха ;( ) Явно кожата ми не е еластична и от растежа се прецака жестоко.Ползвам крема на дева а преди това маслото на икаров.Остава ми да пробвам със свинската мас като последен шанс.Но аз до известна степен се примирих че може би няма да се махнат та въпроса ми е..Как бихте реагирате като го видите това чудо (защото аз не ходя с къси панталони поради тая причина и ми е много кофти.. в смисъл цял живот да не носа къси гащи..?! ) Да се срамувам ли от тях и биха ли отблъснали околните ?
да
Хмм. И аз съм така, само, че моите са малко по на високо. Малко под .. ъъ .. "триъгълника"и някои къси панталони могат да ги скрият, но ме е срам като отида на море .. Какво ще правя, не знам .. ;х
Не мисля, че трябва да се притесняваш кой знае колко много все пак не си единствена.
Аз се мажа с крем за ръце "Невен", ама повече го използвам за крака ;д. Аз имам проблем с кожата на ръцете и ми помогна много, и се надявам да помогне и на крака ми. Има някаква разлика, но не е особено голяма.
А твоите всъщност бели ли са или червени? Ако са бели може би ако хванеш тен ще се забелязват по - малко? Така си мисля.![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
бели са и не хващат тен.. поне така съм чувала. А твоите поне могат да се прикрият.. ами мойте![]()
п.п нито съм напълнявала рязко нито съм сваляла![]()
Леле, ми тва значи, че и аз имам. Ако не беше тази тема никога нямаше да го осъзная ;д ! Аз съм много слаба и винаги съм била, за това не съм се замисляла какво може да е това на коляното ми. Ами освен да ги мажеш с растителни масла (зехтин, бадемово масло и т.н) за друго не се сещам...и не се притеснявай, аз си нося къси панталонки, рокли, поли и даже не си личи това нещо.
Боже и аз имам на коленатаАма и на двете !
мажа си с маслото на икаров против стрий
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аз имам на коленете от малка и никога не ми е правило впечатление,не е толкова фрапиращо
Hostis Honori Invidia
хах.. Rebirthing ти сериозно ли сега го осъзна или се базикаш ...btw..и аз имам и на двете колена.![]()
предполагам, че ако ви помоля да качите снимки на краката си надали ще се съгласите , за да мога да ги сравня с моите ?![]()
малеее като ви слушам как си се харесвате ми е много странно... в смисъл аз си мисля че мойте са някак по различни от вашите и затова искам да качите снимка... моляя![]()
![]()
Специално на сгъвката до коляното съм виждала на момче.
Повечето ми познати имат, я по бедрата, я по гърба. Аз също имам, и то на няколко гаднички места.
Какво да се прави. Няма да ги крия, не са нещо срамно.![]()
охх и аз имам, ама на дупето и се виждат съвсем малко от банския, но пак се притеснявам :/
скоро ми се повиха, още са червени и мажа с контратубекс (в аптеката ми казаха това да използвам) постоянно и се надявам да се махнат..
колко много сродни душици съм имала
а иначе на тоя контратубекс каква му е цената ?
около 15лв мисля че е и в сравнение с някакви гелове против стрии за 50лв според мен цената е супер. на тубичката пише че е за лечение на белези, а стриите са точно такива, нали?
ем мисля , че не са белези.. белезите са изпъкнали а стриите са като каналчета по кожата. някакво такова вдлъбнато.
да знам как изглеждат, нали и аз имам...ако искаш пробвай нещо друго
четох че свинска мас помагала адски много, но аз нямам намерение да се мажа с такова смрадливо нещо...
аз се мажа от скоро с контратубекс и ако видя някакви положителни промени ще ви кажа![]()
еми мерси![]()
а има ли някакъв шанс да качиш снимка ? или да ти дам е-майл и да ми пратиш само на мен.. ако не ти е голям проблем разбира се ?
Мисля, че трябва да се срамуваш много. Как не те е срам на 15 да имаш стрии на прасеца? Никога не слагай къси гащи, моля те. Даже е препоръчително да не ходиш и на плаж, ако не искаш всички да те сочат с пръст и да ти се смеят.
о.О
И аз имам даже и по бедрата. Честно казано въобще не ме притесняват. И без това вече не могат да се заличат...Ти твойте си ги мажи, ама от сега ти казвам, че тея глупости не помагат. Не е като да не съм опитвала. Наскоро в "Модерно" показваха някакъв начин да се заличават стрии с лазер. Ако толкова се филмираш, го опитай.
охх ама да то не трябва да го взимам толко на сериозно ама....днес да си направа експеримент казвам на дядо а бе дядо нещо виждаш ли на коляното отзад и се обръщам с гръб към него... и той вика еми има некакви чертислед като той го видя кво остава за другите.. и като ме питат кво ти е тва на краката ... охх откачам вече
айде де... никой ли няма да пусне снимка за да ги сравня с мойте![]()