- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шоколад Милка Slalom
Чували ли сте за зимната лимитирана версия на милка? С ванилия е... Начи в тоя шоколад направо съм влюбена.Има ли начин да разбера кога ще спрат да я произвеждат че да се запася за 1 годинааа и някой да знае как се прави Сметаново-ризонов крем?
![]()
питай в сайта на милка![]()
Първоначално написано от koshtramba
![]()
трябва да се пробва .. иначе Оризон-а още го има
![]()
^ Този и на мен много ми харесва, не идва прекалено тежък.![]()
До авторката : Не мисля, че можеш да се " запасиш " с този шоколад за една година !
Май нямаш друг вариант освен да се примириш или пък да го преядеш сега !
![]()
И аз навремето бях пощуряла по една бяла лимитирана Милка с ягодов пълнеж, но го преживях.![]()
To infinity and beyond.
Infinity .. е да по добре да изям много и да ми омръзне![]()
badsector .. от мен такава тема няма да видиш
аз искам да надебелея даже .. на 14 съм и съм 40кг
![]()
и аз бях така миналата година .. а пък сега съм на 15 и съм 50 килограмаПървоначално написано от Anonimka55
![]()
Значииии само да ви кажа, че снощи след като прочетох темата, сънувах, че съм в магазина и случайно намирам от този шоколад и много се чудех дали да си купя.В съня си се сетих къде съм го видяла, а именно в сайта.![]()
![]()
![]()
Начииии няма да се разберем с вас така.![]()
![]()
Шоколади ще сънувам..
![]()
Big or small, lies are lies!
Ох, няма да забравя един шоколад от лимитираната версия от миналата година!!! Аз попринцип не ям шоколад, не обичам особено, но този просто беше....невероятно як!![]()
Като се сетя за него...!![]()
Everything changes, but beauty remains ...
И аз сънувах шоколад :О ..че намирам онзи с Оризон .. тъкмо да го купя и някой ме събудиПървоначално написано от vagarious
![]()
Хора,помагайте!Търся един шоколад..преди няколко дни леля ми ми донесе някакъв,отначало не и хареса изобщо,но после...с мус от боровинки ли беше,малинки ли..незнам и аз
Значи на 1вия пласт имаше обилно количество течен мус от плодове,а на долният пласт пак шоколад,обаче май беше течен ;д и всичко това обгърнато в шоколадова твърда обвивка..съвсем леко да хванешш парченце шоколад и направо се пука и изтича плодов пълнеж + шоколад
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже искам го ! Някой да се сеща за какво говоря?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ДаПървоначално написано от Infinity
Аз от обеснения какъв беше,забравих направо да кажа,че е Милка
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ей да,подобен беше..само,че долният крем беше шоколадов..Първоначално написано от PullMeCloser
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Най-лошото е,че Милката с малини също е лимитирана![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
neeDaBosS и аз за този се сетих, затова попитах дали става въпрос за някаква Милка, и да този също е лимитирана серия.![]()
To infinity and beyond.
ЕЕЕЕх![]()
![]()
Благодаря все пак хора!
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да не си яла парченцата наобратно !?Първоначално написано от neeDaBosS
Шегувкам се хихи.
Big or small, lies are lies!
ХАХАХПървоначално написано от vagarious
ами може,знам ли
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
лимитираните версии са най-яките ..Имаше един с диня и пукащи бонбонки .. обожавах го <33