- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- БРОНЗОВ ТЕН
Искам това лято да направя страхотен тен ! Вече съм се захванала ходя на басейн и море ,само че не знам с какво да се мажа.. Чувала съм с олио ама .. айде малко help давайте изпитани методи ..
))
само недей да се пържиш с готварско олиомажи се с специално олио с/у слънце, за почерняване, Carotten например
No need to ask
He's a smooth operator
Да използвам темата, да попитам. Сега съм си поръчала един бронзант, който много ми го похвалиха ( но не знам как се казва, като пристигне, ще пиша). Дали като го използвам, след това при излагане на слънце ще продължа да почернявам или пак се започва от нулата?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Garnier Ambre Solaire
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Аз съм много доволна от олиото на Нивеа : http://apteka.framar.bg/30018311/%D0...BD%D1%86%D0%B5 . Миналата година за 2 дена по 2-3 часа почернях супер много, така че мисля че си струва. Малко е мазно, но все пак е олио. Надявам се да съм помогнала.![]()
Мислех да отварям тема със същото заглавие, че искам и аз бронзов тен.. Към края на месеца ще ходя на море за 1 седмица искам да съм мееееега черна.. Може да пробвам това на Нивеа че ми хареса![]()
Един въпрос : Ако след плаж(след като се изкъпя след плажа) сложа кокосово масло дали ще се задържи тена ми.. Смисъл с нещо ще ми помогне ли това кокосово масло ?
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
мм и аз бях чела нещо за какаовото и кокосово масло, но не знам дали има ефект и кога се нанася![]()
някой, ако знае, нека сподели![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Аз още от миналата година го пробравах това с кокосово масло.Прави много хубав тен, но аз лично и без да ходя нa плаж го използвам. Подхранва кожата и става като кадифе на пипане;d
Какаовото масло се разтапя на водна баня,но не се държи въобще на котлона, а силно сгорещявам водатa и в нея поставям чашата в която е маслото и го оставям,след около 5-10 мин..се е разтопило.След като стане течно го смесвам с масло от карите и жожоба.Използвам готовата смес за да си мажа тялото както на плажа така и след душ.Маслото от карите е с фактор 4,и трите масла се отразяват много добре на кожата-мека и гладка,а маслото от жожоба е нещо като естествен "консервант" в смисъл,че не гранясва и поради тази причина опазва и останалите масла с които е смесено.Готовото маслено кремче се сгъстява,но вече не е твърдо като сапун.Особенно добре се отразява и след плаж защото изключително добре подхранва,изсушената кожа.
Пробвайте! Нищо не губите.![]()
Първоначално написано от ggb
Аз използвам същата благинка и съм много доволна. Освен това маслото от жожоба мирише много хубаво![]()
Ами кокосовото масло кога да нанасяме ?![]()
Първоначално написано от stelkastel
От аптеката.. Струва към 2-3 лв максимум 4![]()
И след мен темата замря![]()
Ами ,ако ползвам автобронзант.. ? Смисъл ще ми помогне ли ?![]()