.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

БРОНЗОВ ТЕН

Искам това лято да направя страхотен тен ! Вече съм се захванала ходя на басейн и море ,само че не знам с какво да се мажа .. Чувала съм с олио ама .. айде малко help давайте изпитани методи .. ))

Голям фен Аватара на Sunshin3
    само недей да се пържиш с готварско олио мажи се с специално олио с/у слънце, за почерняване, Carotten например
    No need to ask
    He's a smooth operator

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Да използвам темата, да попитам. Сега съм си поръчала един бронзант, който много ми го похвалиха ( но не знам как се казва, като пристигне, ще пиша). Дали като го използвам, след това при излагане на слънце ще продължа да почернявам или пак се започва от нулата?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Garnier Ambre Solaire
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Аз съм много доволна от олиото на Нивеа : http://apteka.framar.bg/30018311/%D0...BD%D1%86%D0%B5 . Миналата година за 2 дена по 2-3 часа почернях супер много, така че мисля че си струва. Малко е мазно, но все пак е олио. Надявам се да съм помогнала.

Повече от фен Аватара на mine
    Мислех да отварям тема със същото заглавие, че искам и аз бронзов тен.. Към края на месеца ще ходя на море за 1 седмица искам да съм мееееега черна.. Може да пробвам това на Нивеа че ми хареса

Един въпрос : Ако след плаж(след като се изкъпя след плажа) сложа кокосово масло дали ще се задържи тена ми.. Смисъл с нещо ще ми помогне ли това кокосово масло ?
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Голям фен Аватара на Sunshin3
    мм и аз бях чела нещо за какаовото и кокосово масло, но не знам дали има ефект и кога се нанася
    някой, ако знае, нека сподели
    No need to ask
    He's a smooth operator

Повече от фен Аватара на ggb
    Аз още от миналата година го пробравах това с кокосово масло.Прави много хубав тен, но аз лично и без да ходя нa плаж го използвам. Подхранва кожата и става като кадифе на пипане;d
    Какаовото масло се разтапя на водна баня,но не се държи въобще на котлона, а силно сгорещявам водатa и в нея поставям чашата в която е маслото и го оставям,след около 5-10 мин..се е разтопило.След като стане течно го смесвам с масло от карите и жожоба.Използвам готовата смес за да си мажа тялото както на плажа така и след душ.Маслото от карите е с фактор 4,и трите масла се отразяват много добре на кожата-мека и гладка,а маслото от жожоба е нещо като естествен "консервант" в смисъл,че не гранясва и поради тази причина опазва и останалите масла с които е смесено.Готовото маслено кремче се сгъстява,но вече не е твърдо като сапун.Особенно добре се отразява и след плаж защото изключително добре подхранва,изсушената кожа.
    Пробвайте! Нищо не губите.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    мм и аз бях чела нещо за какаовото и кокосово масло, но не знам дали има ефект и кога се нанася
    някой, ако знае, нека сподели
    Не знам как действа на тена, но кокосовото масло има малък фактор. Отразява се чудесно и на кожата и на косата. Може да се мажеш когато си поискаш, обикновено се разтапя от телесната температура.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ggb
    Аз още от миналата година го пробравах това с кокосово масло.Прави много хубав тен, но аз лично и без да ходя нa плаж го използвам. Подхранва кожата и става като кадифе на пипане;d
    Какаовото масло се разтапя на водна баня,но не се държи въобще на котлона, а силно сгорещявам водатa и в нея поставям чашата в която е маслото и го оставям,след около 5-10 мин..се е разтопило.След като стане течно го смесвам с масло от карите и жожоба.Използвам готовата смес за да си мажа тялото както на плажа така и след душ.Маслото от карите е с фактор 4,и трите масла се отразяват много добре на кожата-мека и гладка,а маслото от жожоба е нещо като естествен "консервант" в смисъл,че не гранясва и поради тази причина опазва и останалите масла с които е смесено.Готовото маслено кремче се сгъстява,но вече не е твърдо като сапун.Особенно добре се отразява и след плаж защото изключително добре подхранва,изсушената кожа.
    Пробвайте! Нищо не губите.

Аз използвам същата благинка и съм много доволна. Освен това маслото от жожоба мирише много хубаво

Ами кокосовото масло кога да нанасяме ?

Повече от фен Аватара на stelkastel
    И от къде може да се купи това кокосово масло?

Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    И от къде може да се купи това кокосово масло?

От аптеката.. Струва към 2-3 лв максимум 4

И след мен темата замря

Ами ,ако ползвам автобронзант.. ? Смисъл ще ми помогне ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си