Бих желала да споделя мъката си като ви разкажа за това как съм влюбена в едно момче, той знае и пет пари не дава за което. Тъпото е (извинявам се, че ще прозвучи самохвално, но е така), че съм красиво момиче и постоянно непознати се обръщат след мен, шофьори ми бибиткат по улиците и т.н., а на моя приятел (да за съжаление сме просто приятели и нищо повече) не му пука нито за външността, нито за чувствата ми към него.
Бях му предложила да бъдем заедно, по-късно и му се бях предложила, той и на двете неща ми отказа с думите, че той не е такъв и не можем да бъдем заедно (без да отговори на въпроса защо).
И ме е яд, че в рамките на две седмици 6 момчета ми предложиха да бъдем заедно (и то какви момчета само...), а аз балъка стоя сама в къщи и чакам принца в бежавото трабанче. (колко комично и банално звучи само ;(... )

П.П.: Благодаря на тези, които са прочели моето мрънкане (но просто имах нуждата да споделя) и още повече на тези които ми отговорят било то и с "Да ти имам проблема!", макар че всеки сам си знае на него какво му е най-добре