- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто момент...от миналото...
Беше един,студен,зимен ден..Той седеше сам...отдръпнал се от цялата компания,слушаше музика,когато тя го погледна и видя нещата с истинските им думи.Той беше зле,нещастен,отхвърлен,сам тен.Тя се приближи към него,клека пред него,свали му слушалката и му каза,че всичко ще е наред..че всичко най накрая ще се оправя..Той я погледна с плувнали очи и не каза нищо.Челото и се допря до неговото и момента ,в който тя направи това,една сълза се търкулна по бузата му.Тя целуна сълзата,избърса следващата и прошепна тихо "Спри,недей..не си заслужава..не и за нея.."Той я погледна със сините си очи ,който казваха "...ти знаеш какво ми е ..не ме съди...".Тя го целуна...той отвърна на нейната целувка...
В този момент тя осъзна,че и пука за него..И че единственото,което иска е да го спаси...да излезе от това състояние..Всичко,започна като игра..преструвки...тя не знаеше нищо за него,просто искаше да е до него..та той беше слаб и уязвим...искаше да му помогне..накрая...Тя остана предадена,той се съвзе -дали с нейна или не помощ..Но той я нараняваше ,съзнателно и не съзнателно толкова много пъти..и всеки път тя му прощаваше заради този момент,в който видя човека в него...Тя се влюби..той не...тя е наранена..но този път...няма да замълчи и да прости...
...Ако съм объркала раздела,моля за извинение...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers