- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- escapel
zdraveite molq samo sa po-burz otgovor..predi okolo 12 4asa pravih polov akt i prezervatia se skusa no izvun men priqtelqt mi go e usetil i si4ko be6e na legloto no az se prirtesnqvam dali bi moglo i da ima malka 4ast v men da piq li escapel ili ne molq Vi pomognete po-burzo ?
така го е усетил, че нямам думи, щом се е стигнало до свършванеДеца, не правете секс преди да Ви дойде акълът в главите, че Ескапелът е скъп
![]()
iskah da kaja 4e e razbral 4e se e spikal i sprq..Първоначално написано от LegaCalcio
Първоначално написано от LegaCalcio
+1![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Страданието... още не се е научило да пише и говори, а тръгнало да си играе с чурка... Ескапела ама въобще не е гаранция. просто оскъпява аборта :д
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
stashni otgovori i saveti mi davate ..
Абсолютно. Ама какви майстори на забременяването се извъдихте, просто не знам.
Искам да видя жена, която не е в овулация, мъжа не е свършил в нея, пила е е Ескапел и е бременнна![]()
Душко, най-вероятно не си бременна. Аз не бих пила Ескапел, но ако толкова се притесняваш-вземи си един.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
+1Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
cetor написа:
С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
darkPaladin ^^
Доколкото знам кирилицата е задължителна в тоя форум от известно време насам...
Много е тъжно наистина да не си се научил да пишеш още ама да си вдигаш краката...
Казаха ти преди мене ако си била в овулация има смисъл да пиеш Ескапел, ама това не са бонбонки Тик-Так, деца, не злоупотребявайте с т'ва хапченце...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
тя едва ли знае какво е овулация камо ли как се пресмятаПървоначално написано от marilyn
![]()
cetor написа:
С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
darkPaladin ^^
Знам какво е и как се пресмята 14 дни преди края на цикъла.В моя случай е 18 дни преди края.Благодаря Ви
Сметни кога си в овулация. Ако гафа е бил 2-3 дни преди или 2-3 дни след има вероятност да забременееш. АКО НЕ си била в овулация или поне близо до овулация не е нужно да се тровиш. Ако не знаеш как се смята овулацията напиши в чичко Гугъл "калкулатор за/на/смятане на овулация", или въобще както ти хареса и ще ти излязат.
П.П. В този форум се пише на кирилица. Оправи се темата, преди модераторите да ти я заключат. Научи се и да пишеш свързани изречения.Следващия път внимавайте повече, или си купете по-здрави презервативи.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Сметни си дните и ако трябва го пий,но не злоупотребявай с това хапче,че след време може да останеш без деца.
ТочноПървоначално написано от titinkaa
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
кирилицата е задължителна
Hostis Honori Invidia