- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Направих опит да излъжа козметичката, че родителите ми знаят, че ще си пробивам пъпа.Ама не ми се получи и се наложи да водя майка ми.
Има и по-луди, ама те са само между мен и още 2-3 човека, за това не се броят.
Би ли станал/а БИ сексуален/на?
Да,бих
егоист ли си?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да
Спал/а ли си с човек от твоя пол?
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
omfg... не
кога последно прай секс
охооот доста време не съм правила секс ;s
би ли предал семейството си ??
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
зависи кои хора...![]()
би ли правил/а секс за пари? колко?
то густо, то пусто
Въпрос?
Кое е най-ценно за един човек?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да
Как ви се струва готина мацка изглеждаща оборотна, а всъщност девствена?
Не знам
Ти за какъв се имаш? А найстина за какъв се смяташ?
взимам се за живото , смятам се за човек
въпрос?
смяташ ли, че противоположностите се привличат?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
да , доказано е
Въпрос ??
Какво искаш да видиш, когато погледнеш през прозореца на своя дом?
Един човек <333.
На колко години за първи път си правил/а секс?
природа , изгрев , звезди ...
ти?
За мен няма значение размера стига да е с правилния човек.
Страхувал/а си се много от някого или нещо? Какво е то?
Не
Ти от къде се пръкна?
От на кучето ауспуха
Смятате ли ,че на nIkEnCeTy_bE аватара е твърде секси и злепоставя мъжката част от потребителите с неволно възбуждане?![]()