- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
не знам
мастурбираш ли на анимета
6б3З10
Не ... хд
Порнхъб сред любимите ти сайтове ли е?
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Не.
Любимият ти козметичен продукт?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нямам такъв..
Пикал ли си в мивка?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
не ...
Имаш ли много гурли сутрин?
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Не
Можеш ли да оцениш женстове?
Да, стига да са поднесени, както трябва.
Какво си заслужава в този живот?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не.
Най-важният ден/събитие, на което трябва да присъства един родител?
Много са- от първия учебен ден до сватбата.
Гадно ли ти е от мъже с цици?
хах!!
би ли се натискал/а с Елвис Тахурков ??
6б3З10
Не, а ти?!
как пък не, не стига че ми вземаше вентилатора да си продухва ташонката
би ли спал/а с надуваема кукла с пенис/вагина
6б3З10
тц
ебе ли ти са
искам да любя бившата да
би ли спал/а с този индивид![]()
6б3З10
не
а ти с тая
![]()
не
имате ли хлебарки у вас
6б3З10
срещат са
изцепен ли си
Имате ли думичка, която ви влудява ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Косми имам само по главата и по ръцете, ааа и по краката, когато не е лято, другаде не търпя
Следващият да отговори на същия въпрос![]()
![]()
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Нямам.
Какъв рол-он/дезодорант ползвате и ползвате ли въобще? /подтикната съм от видяното около мен/
Ми аз ползвам на NIVEA
Следващият да сподели колко често си маха космите под мишниците![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89