- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
пуша цигара, слущам музика докато заспа.....
страх ли те е от нещо ?
всичко съм видял и не ме е страх вече
най-тъпата ти песен ?
neeee
http://www.youtube.com/watch?v=jfHuQmGhqfs
тоя има ли пишка ?
не
Rammstein ?
твърдо не ;д (въпреки че не е кофти въпрос)![]()
Зарибявал ли те е човек от твоя пол![]()
хахах да случвало ми се е :Д
някога представял/а ли си си нещо мръсно с човек от твоя пол ?
не по дяволите ;д
ходила ли си по прашки на плажа ?
да
Пипал ли те е непознат по дупето и къде сте били![]()
да :Д ходя си аз по улицата и усещам , че някой ме шляпва..помислих,че е някой познат.. обърнах се и гледам някъф мазник, не беше момченце , ами мъж ... бутнах го и почнах да му крещя - ти нормален ли си бе нещастник , кво си мислиш , че правиш и такива от сорта .. обърнах се и си заминах :Д а иначе по дискотеки и тн е имало доста такива дет да се опитат да ме поопипат :Д
правил/а ли си секс на плажа![]()
не
падала ли си по лице насред центъра
паднах в една локва преди година две на главната улица, обаче не по лице :Д
колко често мастурбираш ?
когато ми стане тъпо ;d
ти ?
ми веднъж два пъти в седмицата :Д общо взето да .. когато ми стане тъпо хахах![]()
има ли нещо , което си направил/а и до ден днешен се срамуваш от това : )
Да.
а ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не.
Ако видиш бездомно малко кученце/котенце или ранена птичка, ще я прибереш ли ?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мда и аз така. Да съм здрава, както и семейството ми. Нищо повече не може да ме зарадва.
Обичаш ли да те глезят?
не съм научена на глезотии, така , че не мога да кажа , че обичам .. но е приятно от време на време
а ти?
Да,много
Кое е най-странното място,на което си..ходил до тоалетна![]()
ZaicheNaXeroin