- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Да.
Пречи ли ти дима от цигарите?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
да , много мразя да ми дими в очите , въпреки , че съм пушач ..
ами на теб?
Ако не се намирам в затворено пространство (тясно заведение или малка стая), в което да се прекалява с пушенето, не - не ми пречи)
Следващия пушач ли е и ако да, да си признае дали се крие от родителите си, че пуши![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
пушач съм да, не се крия
зимал/a ли си наркотици
Не, като отварям скоба за марихуаната, ако се брои в тази категория, пробвал съм няколко пъти и не ми харесва, дори не проумявам как може някой да си дава парите за такова нещо, но това е мое мнение
Взимал ли си какъвто и да е вид зоб? :Д
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
няям такъв
твоя ????????
колко пъти съм го казвала в тая тема вече ;х 14
влюбен ли си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ми замислял съм се коя даскалица как би се справяла в леглото като е с някой, ама със себе си не съм си ги представял :Д
Ааа всъщност има много яки асистентки в университета, на които би било грехота да им се прости, ако се отдаде възможност...
Следващия да каже кога последно се е напивал като казак![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Мм .. не е като само това да ми е в главата ,но се случва ;д
а ти ?
Ако съм в добро настроение и с точния човек... мхм, да и при мен се случва :д
Голямо или малко дупе?
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Нещо средно.. нито много малки нито фрапиращо големи
Имаш ли си фетиш или нещо конкретно което те възбужда?
Да, при това са няколко нещата, не е само едно
Следващият направо да си каже към какво има фетиш ;0
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
зависи
считаш ли се з акурва ?
Бе тоя въпрос по-отива жена да питаш, аз ще ти кажа, че и при двете си има неща, които липсват при едното, пък ги има при другото, и обратно
Следващия да си признае правил ли е анален секс![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #