- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
даа и мен г/дд
:dddd
кой най-много ти допада от тееена ? :d
Случвало се е някой да ми направи неприятно впечатление с изказвания, но да ме дразни - не
А следващия да си признае дали аз го дразня![]()
![]()
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
има да... китито примерно ме радва
същия въпрос
то густо, то пусто
не ме дразниш аз даже не те познавам
какво вие е мнението за мен ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не , супер точен си![]()
Кой беше 1-вият човек с който се запозна в теена ?
не знам,как се казваше ама ника му беше с някви числа това беше преди 4-5 години
ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бе не си спомням точно, ама ми излиза в главата единствения user, който ме е дразнил, щото винаги е на контра с всички и очевидно недоволен от света, ник-а беше beau![]()
![]()
Аз питам ако някой от форума организира среща на посещаващите форума, би ли отишъл ако имаш възможност и с кого би отишъл първо да си поговориш - поне 2-3 ник-а искам да се изредят))
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Бих отишъл естествено и бих говорил с daniellaaabg , Reenata , pitbullxx , Ivory , при теб и Vogue . Поне за тия се сещам в момента ..
същият въпрос и за следващия ?
Няма значение които иска с мене да идва![]()
Обарвал/а ли си някой съсед![]()
Спомням си, че като бяхме на 5-6 години със сеседката се събирахме вкъщи, залоствахме вратата на спалнята с един стол и се събличахме голи и се барахме по мръсотиите, така да се каже... Веднъж баба ми се опита да влезе в стаята, ние тъкмо се събличахме и не успя да ни види кво правим, после като успя да влезе ни попита защо сме я залостили със стола, а ние й казахме, че щото не може да се заключва и че трябва да е заключено, щото си играем на болница и в стаята се влиза само ако човек е болен![]()
![]()
След тази случка спряхме да си играем на болница... В по-зрелите ми години не съм се задявал със съседки, понеже съм убеден, че това не би довело до нищо добро
)
Следващия да разкаже как родителите му са го сгащили, докато прави нещо скришно от тях, или пък нещо нередно :Д
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
намериха ми цигари в чантата..... тваа беше мн кофти
ами следващия ?
Ми преди 1 година като бях спрял цигарите за 8 месеца, пак пропуших ама не им бях казал, щото имахме споразумение да ми вдигнат месечните ако не пуша... та понеже живеят в апартамент 1 етаж над мен и към 1-2 часа след полунощ майка ми слезе да търси нещо долу и ме набара на терасата как пуша :Д
И следващия нека да разкаже нещо подобно :Д
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
майка ми ми намери цигарите в калъфката на възглавницата и ми ги е взела тайно и после ги изкара пред мен и ме пита дали искам да запаля :Д направо умрях от срам . После ме разпитва дали пуша сериозно и от кога и после ми каза , че като съм решила да пуша си е мой избор и ми каза че мога винаги да паля пред нея и така до ден днешен си пушим двете :Д
Излизал ли си тайно от вас,докато родителите ти спят ?
Не.
Родителите ти хващали ли са те да пушиш?
Последно редактирано от storex : 06-19-2012 на 14:00
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Не пуша.
Опитвал/а ли си дрога?
Да
Пиеш ли редовно ?
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
преди стигах до 3-4 кафета на ден може и повече сега пия много рядко кафе
ти ?
Зависи .. има дни в които ми е нужно много кафе и се е стигало до 5-6 кафета ,но иначе само по едно сутрин пия ..
пак същия въпрос ? :Д