- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
не
Правил/а ли си секс на открито?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мне
а ти?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
да
на колко години прави секс за първи път ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
17.
Секс за мноого пари, които могат да ти уредят живота за години напред ?
мисля,че не
а ти ?
Мне. Общо взето въпросът трябва да е на живот и смърт за мен или за някой много близък, за да го направя. И даже и тогава не съм сигурна, че бих...
Правиш секс за една нощ, нито помниш, нито познаваш чоекът, с който се е случило, но забременяваш. А при евентуален аборт има голяма възможност повече да не можеш да имаш деца. Какво правиш ?
И съответно ако следващия е мъж: момиче, с което сте правили секс за една нощ, се оказва бременна, но не иска да премахне детето и реално не можете да я накарате...как бихте постъпили ?
изобщо няма да си помисля за аборт ще задържа детето и ще го отгледам сама
а ти,какво би направил/а ?
Няма да я убивам я..Като го роди ще го гледаме на някакъв принцип, с много лишения и все ще стане човек, ако е мое.
Защо всички момичета казват, че няма да правят секс за "милиони", а на втората среща си отварят крайниците?
И аз бих го задържала.Първоначално написано от bubkaa93
Не знам. Ще си отворя краката, ако човекът ме привлича отвсякъде, пък дори и да няма милиони. Само за милиони - не.Първоначално написано от Thrombocyte
Влюбвате се, имате чувството, че сте намерили човека на живота си, заживявате заедно, но се случва нещо...злополука (примерно) и човекът до вас остава инвалид за цял живот. Бихте ли продължили живота си с него ?
Тро - мии .. хах интересен въпрос , но повечето го казват да не изглеждат леки в очите на момчетата , а всъщност са такива ..
Гооодд - да , бих продължила
имаш ли фетиш ?
Ще отговоря и на двете ви.
- Да, имам много фетиши, кой от кой по-изчанчени.
Годес, знам колко съм егоистичен и няма да мога да продължа живота си така, болката на любимия човек ще ме съсъпе и ще трябва да се самоубия, затова и вероятно бих я напуснал.
Годес, защо задаваш толкова "мрачни" въпроси?
Да, верно...Не знам, спи ми се и съм нервна. Никой от въпросите досега не ме засяга лично, ама не знам откъде ми идват хаха.
За фетишите - дам, всеки има.
Колко интимни партньора сте имали досега ?
Зависи как гледаш на нещата - някои са ми правили само свирки, при други е имало и проникване.
Твърде малко, за удовлетворяване на иначе голямото ми его.
Би ли убила 1000 непознати, за да спасиш 1 приятел/ член на семейство?
П.П Убийството трябва да е с нож.
Бих се наслаждавал до някаква степен.
Въпросът остава.
нда...
Вярваш ли в любовта от пръв поглед? /знам , че не е кофти въпрос , ноо/
Чак в любов не, но доста пъти съм бил поразяван от 1-2 прекрасни девойки в моето училище.
Целувал/а ли си човек без даже да се познавате и да сте разменили една приказка?
мнее..
Като дете виждал/а ли си се да правиш това, което правиш днес?
какво да правя ?![]()
а ти ?![]()
Винаги съм си го представял, да.
Имаш ли познати, които са правили секс с животни?
да,но не знам до колко е вярно една приятелка ми,каза за един ( учи във Варна,но е от някакво село ) не е наред момчето![]()
а ти ?
ооуу шиттнее
![]()
![]()
най-гадния начин , по който ви е заразвало момиче / момче е ?
по телефота - страхливец и след това искам да сме само приятели олее ;хххх
а теб ?
Мм не са ме зарязвали досега.
Колко време след като си започнала връзка с даден човек, му "пускаш" ?