- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Знам ли... В момента за това се сещам, така че: една жена разпитваше по някакъв дребнав клюкарски начин за починал човек и я срязах доооста жестоко.
Постъпка, от която те е срам?
Последно редактирано от paradosou : 03-06-2017 на 22:49
Оставих един нагъл циганин да си тръгне на собствен ход, след като бутна един дядка във влака и му се развика дори. Колко често съжаляваш за постъпки.
Попринцип рядко,но аз също бих съжалявал за мангала.Колко е най-дългия секс ,който си правил?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Час и малко, може и два часа да е било. Много кофти история, върна ме много години назад при първите ми опити в секса и това не е никак яко...
Най-късият секс, който си правил?
квак
Защо да е кофти историята?Да разбирам ли ,че не си фен на якото едночасово чукане?
Сигурно 15-20 минути ...
По никой начин. Аз нямам цял ден за кофти секс и лигавене по сто часа... Мерси! Халал да ти е!
квак
Незнам защо ,витае някакво мнение ,че грубият и страстен секс е бърз...Ако се лигавя може да отиде и на 3-4 часа ,което си е вариант понякога![]()
Най-късият ми секс беше около десет минути, колкото отне на съквартирантката да се изкъпе, хаха.
Колко сексуални партньори си имал/а?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Много.А ти?
6.
Остава.
2
остава
1.
И не,не е лъжа.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ако кажа много, ще излъжа, но ако дам точна бройка, все ще изпусна някоя![]()
Имало ли е случай, в който си се чувствал/а супер засрамен/а и ако да, какъв?
Los Merengues...
Днес като правих резервацията за бара. Познах пича по гласа и му казах да ми запази масата за по-късно. "Няма ли да има изключение за мен? Точно ти ли не знаеш коя съм, хаха? Супер си, до довечера!" Писах му след това на момчето да го питам що се прави, че не ме познава и той ми отговори "квоо". Оказа се, че съм говорила с някакъв барман дето не познавам и съм звучала все едно съм някаква баси надутия феймъс и трябва да ме познават всички в заведението. Ами вече ме...
Интимен гаф?
Супер много са ми се случвали, повечето от които на пияна глава, като започнем от това да не ми става, може би разбираемо от прекаленото количество уиски :Д, да не мога да свърша, да свърша бързо, но като че ли най-запомнящия се е сестра ми да ни хване на калъпТогава се почувствах наистина засрамен :/
Остава :Д
Los Merengues...
buggati veyron super sport и lamborghini huracan автоматици ли са
Последно редактирано от Рандомммм : 03-11-2017 на 12:48
Моят не е по време на секс, ама си беше голям резил. Както си лежахме на леглото, а съквартирантката ми беше на съседното, той започна да ми вкарва пръсти и да си играе. Казах му да престане, ама той "Спокойно, тя е със слушалки, тъмно е, няма да разбере." Обаче се чуваха доста стабилно звуците от действията му и след малко получих съобщение в месинджър от съседното легло с текст "Слънце, чувате се." Доста се засрамих, обаче сега ми е забавно.
Остава.
Бяхме паркирали колата в супер затънтена улица и момичето започна да ми прави свирка. Срещу нас се появи друга кола с фарове и аз реших че е просто другя двойка която си търси място ;д за това не спряхме. Колата дойде близо до нас, спря, и точно тогава забелязахме че е полицейска. Единия полицай слезе и започна да свети с фенерче през прозореца докато си обувах панталоните .. накрая просто ни каза да се разкараме(което стана след като момичето си довъри свирката ;д )
остава
Полицайте не поискаха ли и те по свирка?Веднъж се чукаме с една приятелка на пода ,а на леглото спи дъщеря й...И изведнъж се чува-мамо а той защо те блъска отзад? ....Остава
Правихме секс с в тях и той ми свърши на лицето. Отивам към банята да се измия и майка му насреща....Срам...
Остава.
движа се с мойта - Меден Рудник - центъра, гледам става все по възбудена, градуса се вдига доста, става по рязка, спряхме на една спирка да видим кво става, точно тогава зе да духа... маркуча беше толкова дебел и твърд... като нямаш достатъчно антифриз на астрата прай такиа раоти
остаа
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-18-2017 на 19:59
Добре де, то целият форум отговори на този въпрос, дайте да сменим малко...
С колко най-много различни партньори си бил/а в рамките на едно денонощие?
две .Остава