- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
не бих правила.
как беше първият ти път, съжаляваш ли, че беше по това време и с този човек, доволен/а ли си?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
с една съфурамка 2012
не помня знам ко е било ама помня в нас като бяхме
и помня едно
карах я астрата до едно заведение
остаа
не беше с човек, когото обичам, далеч съм от приказните сюжети. ама изобщо не съжалявам, даже цял живот ще съм му благодарна на този човек, защото буквално ми отвори пътя напред, хахах. за времето, като че ли закъснях малко, преди това имах една далеч по-обещаваща възможност, ама пък той само това искаше и не го огря. абе общо взето нямаше по-добър вариант от този, доволна съм, мина неочаквано добре.
мале баси романа написах за едното е*ане.
остава.
Ми...естествено бях супер въодушевен. Но после се получи малко конфузно, още повече, че на момичето не беше за първи път, а беше по-малка от мен. Но не съжалявам, станало е, навреме е било (или може би закъсняло).
Най-нестандартното място?
Аварийния изход на Мол Пловдив.
Остава.
в киното
нека остане
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
В парка на пейки.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
В палатка. Беше яко, щото имаше доста хора около нас, и шанса някой да влезе беше голям. Беше с правилния човек, мисля. Хареса ми. Остава
Не.
Къде го направи за последно?
В тях, на дивана. :д Имаме голяма любов към диваните с това момче явно. :дд
Остава още веднъж.
квак
Не помня,ама май беше в колата.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
В кола.
Какъв ти е прякора?
Към момента не ми е известно да имам.
Секс случка, за която като се сетиш и те досрамява?
Да.
Остава и каква е била тя?
Чак да ме досрамява не, но най-интересното, което ми се е случвало, е да влезе едно момче в стаята, в която правим секс. Пичът най-спокойно се запъти към банята и ни каза "Не се притеснявайте, продължавайте си, ей сега излизам." След малко се върна пак с едно момиче, ние тъкмо бяхме приключили. Седяхме и си говорихме около половин час, а аз през цялото време бях гола от кръста надолу под одеялото.
остава
Нааках се веднъж...
Остава
пак казвам, не съм имала.
и като видите, че на някой въпрос темата е забила, може да го смените евентуално.
имал/а ли си мокър сън с известна личност? коя?
Не, само с познати ;д.
Остава.
You're tryin' to be different, that makes you no different