- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
говоря по телефона,чатя и гледам в форума![]()
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добре съм![]()
ти?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
zlee![]()
a ti ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ne
a ti ?
в китарата![]()
за какво си мислиш ?
колко си секси![]()
ти?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
за нищо не мисля
Какво ти се прави ?
спи ми се
кога за последно прави секс ?
Никога![]()
На колко за пръв път прави секс
не съм
ти?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не съм.
Колко пъти на месеца правиш секс ?
4645853696954364248563![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти??
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
746532165421651184974984512![]()
ти??![]()
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
11111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111
Ти ?![]()
кучешката и ездачката
имаш ли любима част от партньора си ?