- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Да .. очите ..
Обичаш ли баница![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или всичко или нищо .
Много кофти въпрособичам ако е с айрян
![]()
Кога за последно мастурбира?![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
не помня
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ми не помня
кога прави секс последно>
Never back down !!
вчера
ти?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
преди 10 дни
Харесваш ли някой?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
май да
защо не спиш ?
защото не ми се спи , но мисля да си прочета книгата и да лягам..
а ти ?
не мога да спа![]()
Карък или късметлийка си ?
по малко и от двете![]()
а ти?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
еми да кажем,че фамилията ми е "късмет",ама името ми е "лош"![]()
Падаш ли си по хазарт?
XPaFX <3
Не
Мазохист/ка ли си?
малко ..![]()
а ти ?
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
по-скоро съдист мъхахахаххахахахахха
яздил/а ли си куче?
trygnal pe6o da vika na ra4o 4e pe6o ql na strahil pirineuma ama pena mu rekla 4e popa ot 4e6nigerovo ql stridi kato obesumql i toi i kazal re6enieto na si4ki problemi a imenno steammopa na babta ot manastira
Да, и то на живо.
Ти ?
ахахуаух нее ....
имал/а ли си мръсни мисли към братовчед/ка ?![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
Не.
Детствен/а ли си ?
за 1ви път го чувам това деТСтвен
правил/а ли си 3ка?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
неее
а ти искаш ли ?![]()
Момиче съм !
не ..
Имаш ли фетиш ?![]()
Момиче съм !